Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κριτική Hamann στον Klopp

Κριτική Hamann στον Klopp

O Didi Hamann ονόμασε την Liverpool του Jurgen Klopp «μονοδιάστατη» και παρότρυνε τον Γερμανό τεχνικό να αλλάξει την προσέγγισή του. Οι REDS έχουν κάνει ένα καταστροφικό ξεκίνημα το 2017 έχοντας μόλις μία νίκη στην Premier League και προς το παρόν είναι εκτός τετράδας, επίσης έμειναν έξω από την Wolves στο FA CUP και από την Southampton στα ημιτελικά του League cup.

O Jurgen Klopp δέχεται έντονη κριτικλη και ο πρώην άσσος των REDS, Didi Hamann πιστεύει ότι το αφεντικό των «Κόκκινων» πρέπει να αλλάξει τις τακτικές του.

«Η σωματική δύναμη και η ένταση έιναι πολύ υψηλότερες στην Αγγλία από οπουδήποτε αλλού έχει πάει πιο πριιν ο Jurgen Klopp. Δεν μπορείς να «τρέξεις» τις ομάδες στην Premier League, τελεία. Aυτό είναι κάτι που οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να το μάθουν, γιατί μπορούν να παίξουν μόνο με ένα τρόπο. Χρειάζεται να είσαι ευέλικτος, ευμετάβλητος, και γενικά πρέπει να έχει δύο με τρείς απαντήσεις στα προβλήματα που θα σου βάλουν οι άλλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή, η Liverpool του Klopp είναι μονοδιάστατη και για αυτό δυσκολεύεται να κερδίσει όταν τα πράγματα δεν την πάνε όπως θέλει. Ξεκάθαρα ότι έχει συμβεί τις τελευταίες 7-8 εβδομάδες -με μόνο μία νίκη το 2017- είναι καταστροφικό. Κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί αν συνεχίσει έτσι θα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα, 

Αν η Liverpool χάσει από την Arsenal, θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην διεκδίκηση της τετράδας. Η Arsenal από την άλλη ακόμα και αν ηττηθεί θα έχει ακόμα την ευκαρία να μπεί στην τετράδα. Καμία ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει πόντους γιατί αν κοιτάξεις γύρω από την Arsenal και την Liverpool, Chelsea, Tottenham, Man City ακόμα και η United, φαίνονται να βρίσκουν την φόρμα τους στο πιο σωστό χρονικό σημείο. Αν βρεθείς 5-6 πίσω από αυτές τις ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο να καλύψεις την διαφορά.

Δήλωσε στην Paddy Power ο Γερμανός πρώην μέσσος των REDS με τους οποίους σήκωσε το Champions League το 2005

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com