Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε εδώ»

Klopp: «Είμαστε εδώ»

Επιμέλεα: Παναγιώτης Σιώζος 

Σε καλή διάθεση μετά την νίκη επί της Tottenham ήταν ο Jurgen Klopp στις δηλώσεις του. Ο Γερμανός τόνισε ότι οι REDS είναι πλέον ζωντανοί στο κυνήγι της τετράδας μετά την χθεσινή εμφάνιση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Liverpool:

«Το 2017 άρχισε σήμερα (σσ χθες) για μας. Δεν είναι ότι παίζαμε άσχημα όλη την χρονιά αλλά λίγα παιχνίδια. Τώρα είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι της τετράδας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να μην παίξαμε καλά τον Ιανουάριο αλλά είμαστε ακόμα σε καλή θέση στο πρωτάθλημα. 

Ενώ για το παιχνίδι με τους Spurs τόνισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο και στο επιθετικό κομμάτι είμασταν πολύ καλοί, δυνατοί και ομάδα. Στο δεύτερο γκολ δείξαμε ότι έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να τελειώσουν μία φάση αλλά το έβαλε ο Sadio (Mane).  Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μια αντίδραση. Δεν θα μπορούσαμε να δείξουμε υπερόπτες, Έπρεπε να παλέψουμε και αυτό είναι σημαντκό. Ήταν σημαντικό ότι κάναμε και τα 2 σήμερα, παλέψαμε και παίξαμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Η Tottenham άλλαξε το σχήμα της και είχε 3 επιθετικογενής μέσους. Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε πολύ καλά. Είμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι.  Μάθαμε απο από αυτό το παιχνίδι, όλοι στην ομάδα ήθελαν να κερδίσουμε και το περίμεναν πως και πως και εμείς τα καταφέραμε»

Ενώ ο Γερμανός πρόσθεσε για την συνέχεια: «Δεν ψάχνουμε ποτέ δικαιολογίες. Το ξέρω πως πριν από το ματς με την Leicester ο κόσμος θα αναρωτηθεί τι θα κάνουμε κόντρα σε μία ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις και βάθος στην άμυνα. Δεν είναι ότι δεν έχουμε ιδέα, αλλά οι παίκτες πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Πρέπει τώρα να μείνουμε στις θέσεις που οδηγούν σε κάτι καλό, όπως είμαστε!»

Ενώ τέλος απάντησε για το αν μπορεί να φτάσει κάποιος την Chelsea: «Τώρα άμα σας πω ναι, τι θα με πείτε; τρελό;  ή πραγματικά αισιόδοξο; Δεν με πολυνοιάζει αυτό προς το παρόν, ο μόνος δρόμος να κερδίσουμε κάτι καλό είναι με το να κερδίζουμε παιχνίδια.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com