Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hamann: «Κολλημένη στο παρελθόν το FSG»

Hamann: «Κολλημένη στο παρελθόν το FSG»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Tον φόβο ότι το FSG είναι κολλημένο στο παρελθόν, πιστεύοντας ότι η Liverpool είναι ακόμα το μεγαλύτερο κλαμπ στο «Νησί», λόγω της ιστορίας και του κόσμου του, κάτι που το αποτρέπει από το να οδηγήσει τον σύλλογο σε νέες δόξες, εξέφρασε ο Dietmar Hamann. Ο Γερμανός πρώην παίκτης των «Reds» προειδοποιεί ότι ένα «reality check» των διοικούντων την ομάδα είναι απαραίτητο, για να συνεχίσει η επαναφορά του συλλόγου στην ελίτ.

«Η ανησυχία μου είναι ότι στα έξι, επτά, οκτώ τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλοί προπονητές στο σύλλογο και τώρα που έχουν πάρει έναν από τους top class προπονητές χρειάζεται να τον στηρίξουν» σχολίασε ο Hamann. «‘Έχει αλλάξει κάποια πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αν σκέφτεσαι ότι μόνο η αλλαγή του προπονητή φτάνει για να δεις μόνο καλό, τότε είσαι λάθος.»

«Η ομάδα θέλει μία επαφή με την πραγματικότητα. Μέρος του προβλήματος είναι ότι επειδή η ομάδα τραβάει το ενδιαφέρον πολύ κόσμου στην Ευρώπη, ότι παραμένει μία από την μεγάλες δυνάμης της ηπείρου, κάτι που δεν ισχύει! Το μεγαλύτερο θέμα του κόσμου μέσα στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών είναι η θέση που πιστεύουν ότι κατέχει ο σύλλογος και η θέση που πραγματικά κατέχει – οι οποίες απέχουν αρκετά μεταξύ τους!»

«Αυτό παλεύει ο προπονητής, να αλλάξει τον τρόπο σκέψης όχι μόνο της ομάδας του αλλά των πάντων στον σύλλογο. Όλοι πρέπει να βάλουν το 100% τους για να επιστρέψουν τον σύλλογο εκεί που ανήκει. Το γιατί συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον ο σύλλογος είναι γιατί οι τύποι στα 70s και τα 80s ήταν απλά ανίκητοι. Και αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την τωρινή φουρνιά παικτών και τι έγινε τα τελευταία 8 με 10 χρόνια. Αυτή η περίοδος δεν είναι καλή.»

«Δεν λέω ότι η διοίκηση δεν στήριξε καθόλου τον Klopp, γιατί είχε κάποια λεφτά να ξοδέψει, αλλά χρειάζεται και αλλαγή τρόπου σκέψης σε όλη τη ραχοκοκαλιά του συλλόγου,» τόνισε ο Hamann. «Είχαν κάποια καλά αποτελέσματα αλλά μετά χάσαν από τη Burnley και τη Hull. Κάποιες φορές ο σύλλογος πέφτει στην παγίδα του ίδιου του του hype, το οποίο συμβαίνει μετά από κάποια θετικά αποτελέσματα.»

«Πρέπει να είσαι σταθερός, δεν με νοιάζει αν έχει 10 ή 20 παιχνίδια αήττητος. Αν δεν είσαι στο Top 4 και δεν έχεις και κάποιο τρόπαιο να δείξεις, τότε η χρονιά είναι απογοήτευση για τα δεδομένα της Liverpool, τελεία και παύλα.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com