Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Δεν κουραστήκαμε»

Wijnaldum: «Δεν κουραστήκαμε»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Αρνήθηκε να θεωρήσει ως παράγοντα της αγωνιστικής πτώσης της ομάδας την κούραση, ο Gini Wijnaldum. O Oλλανδός μέσος πιστεύει ότι η κακή ψυχολογία παίζει σημαντικότερο ρόλο από την κούραση, στην αγωνιστική κοιλιά του Ιανουαρίου.

«Κόσμος έξω από την ομάδα μας ρωτάει γιατί δεν παίζουμε τόσο καλά όσο πριν» είπε ο Gini στο σάιτ της Liverpool. «Ρωτάνε αν είναι ο αριθμός των παιχνιδιών που έχουμε παίξει, γιατί παίξαμε αρκετά παιχνίδια στη σειρά – αλλά κι άλλες ομάδες είχαν το ίδιο θέμα και δεν χάσανε βαθμούς. Κάποιες φορές είσαι σε καλό ρυθμό, άλλα κάποιες άλλες όχι. Δεν είμαστε σε ρυθμό εμείς, αλλά πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη για να το αλλάξουμε.»

«Το δείξαμε με τη Chelsea, αλλά πρέπει να το δείξουμε και με άλλες ομάδες. Συγκέντρωση και ελευθερία στο παιχνίδι μας, να παίζουμε όπως πριν» τόνισε ο Wijnaldum. «Αν δεν μαζεύεις βαθμούς, δεν κερδίζεις παιχνίδια και δεν αποδίδεις όπως πριν, τότε προφανώς και χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Αλλά τώρα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα μπούμε ξανά στο σωστό δρόμο, να πάρουμε λίγη ψυχολογία και να αρχίσουμε ξανά να κερδίζουμε αγώνες

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com