Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμη πιστεύει στον Sturridge o Rush

Ακόμη πιστεύει στον Sturridge o Rush

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Το μέλλον του Daniel Sturridge στη Liverpool φαντάζει μάλλον δυσοίωνο. Οι εμφανίσεις του Άγγλου στράικερ δεν είναι αρκετές αυτή τη στιγμή ώστε να καθιστούν την αναγκαιότητα ύπαρξης του στα πλάνα του Klopp πραγματικότητα. Πέρα από τη στήριξη του προπονητή του όμως, ο Sturridge έχει και τη στήριξη και του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Ian Rush.

« Είναι ο πιο χαρισματικός σκόρερ που έχουμε. Χάρηκα που δεν έφυγε τον Ιανουάριο και νομίζω πρέπει να έχει μία ακόμη χρονιά. Αλλά πρέπει να παλέψεις και για τη θέση σου και θα το κάνει αυτό. Το σίγουρο είναι πως φέτος τον χρειαζόμαστε και όταν του δοθεί η ευκαιρία πρέπει να την πάρει. Και όταν την πάρει και αρχίζει να σκοράρει θα είναι καθοριστικός για την τετράδα.» δήλωσε ο Rush που πιστεύει πως ο κακός Γενάρης της Liverpool έχει συμβεί σε όλες τις ομάδες :

« Τίποτε δεν στράβωσε απλά συμβαίνει, όλες οι ομάδες είχαν τέτοια περίοδο και η Liverpool την είχε τον Ιανουάριο αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.  Δεν θα κερδίσουν κάποιο τρόπαιο φέτος αλλά μπορούν να μπουν στην τετράδα και η χρονιά να είναι επιτυχημένη» κατέληξε ο Ουαλός θρύλος της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com