Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφίβολος ο Van Dijk με Liverpool!

Αμφίβολος ο Van Dijk με Liverpool!

Επιμέλεια: Γιώργος Κικίδης

Ο κεντρικός αμυντικός της Southampton Virgil Van Dijk αποχώρησε τραυματίας στον νικηφόρο με 3-0 αγώνα της ομάδας του ενάντια στην κάκιστη φέτος Leicester. Γεγονός που μπορεί να στιγματίσει τη χρονιά των Saints, καθώς ο διεθνής Ολλανδός είναι σε καταπληκτική φόρμα την φετινή σεζόν και έχει ακουστεί για ομάδες όπως η Liverpool και η Everton, όμως η μετακίνησή του θεωρείται δύσκολη λόγω της παραχώρησης του πρώην αρχηγού Jose Fonte στην West Ham.

Και αν επιβεβαιωθεί ότι ο τραυματισμός στου στον αστράγαλο είναι σοβαρός, δεν κινδυνεύει να χάσει μόνο τον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης για το League Cup στο Anfield, αλλά και μεγάλο κομμάτι της σεζόν!

Οι «Άγιοι» διατηρούν ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς είχαν νικήσει τους Reds με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο St. Marys.

Τα νέα της απουσίας του Van Dijk θα είναι ευχάριστα για τον Jürgen Klopp, καθώς ο Ολλανδός είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στο Νησί φέτος και θα κάνει το επιθετικό έργο της Liverpool θεωρητικά ευκολότερο.

Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα καθώς η Southampton δεν έχει δώσει επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση του παίχτη.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com