Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να αψηφίσει τη FIFA η Liverpool!

Έτοιμη να αψηφίσει τη FIFA η Liverpool!

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Στα άκρα φαίνεται πως θα οδηγηθούν οι σχέσεις της Liverpool με το παγκόσμιο σώμα διοίκησης του ποδοσφαίρου! Η Liverpool ευλόγως είναι έξαλλη με την αδυναμία της FIFA να επιλύσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν και είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τον παίκτη στον αυριανό επαναληπτικό για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Plymouth.

Εχθές η FIFA δήλωσε πως η Liverpool υπό τους κναονισμούς ενδέχεται να υποστεί κυρώσεις χωρίς την άδεια του Καμερούν αν χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Και η ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας δεν ήταν τόσο πρόθυμη να παράσχει τέτοια άδεια.

Έτσι, σύμφωνα με συζητήσεις μεταξύ Klopp-FSG συμφώνησαν πως οι αποδείξεις στο πρόσωπο του Matip είναι προφανείς και καθιστούν τη χρησιμοποίηση του ένα ρίσκο που αξίζει να πάρει ο Γερμανός τεχνικός. Η FIFA δεν έδωσε τις περαιτέρω εξηγήσεις στην κατάσταση που ζητούσαν οι Reds και πλέον αν χρησιμοποιηθεί ο παίκτης ενδέχεται να ανοίξει έρευνα από Επιτροπή της FIFA όπου αν η Liverpool κριθεί πως παραβίασε κανονισμούς ενδέχεται να υποστεί κυρώσεις.

Βέβαια, η παραβίαση του κανονισμού είναι η μία όψη του νομίσματος. Η αδικαιολόγητη στάση της FIFA και η αδυναμία της να επιλύσει τη διαφορά με μία ομοσπονδία που συνιστά μέρος του οργανισμού της είναι η άλλη.῎ Ίδωμεν λοιπόν..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com