Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα Τεχνολογία στο Derby της Κυριακής

Νέα Τεχνολογία στο Derby της Κυριακής

Eπιμέλεια: Φάνης Φλώρος

Η ιστορία θα «γράψει» ότι για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε σε αγώνα της Premier League η Spidercam.

Οι Κόκκινοι ταξιδεύουν την Κυριακή στο Old Trafford, αλλά ενώ η προσοχή του κόσμου θα είναι στραμμένη στα διαδραματιζόμενα του αγωνιστικού χώρου, ο αγώνας αυτός θεωρείται «ιστορικός» γιατί για πρώτη φορά, θα χρησιμοποιηθεί η γνωστή κάμερα Spiderman, η οποία  θα κινείται και θα εποπτεύει από πάνω.

Το Skysports θα εισαγάγει την κάμερα αυτή για πρώτη φορά σε αγώνα της Premier League, αν και οι περισσότεροι φίλαθλοι έχουν απολαύσει εικόνες από τη χρήση της, σε αγώνες Champions League καθώς και διεθνή τουρνουά.

«Σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα όπως αυτός, νιώσαμε την ανάγκη ότι είναι η σωστή στιγμή για να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία αυτή.» δήλωσε ο Gary Hughes, επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαίρου του καναλιού.

«Είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες παγκόσμια, και πρόθεση μας είναι να δώσουμε στον τηλεθεατή την ευκαιρία να νιώσει πιο κοντά στη δράση που θα εξελίσσεται στον αγωνιστικό χώρο.»

«Η κάμερα –από μόνη της, θα εστιάζει κυρίως σε φάουλ, κόρνερ ή πέναλτι ενώ θα μπορεί να κινείται κατευθείαν εκεί που υπάρχει δράση, δίνοντας την πληρέστερη εικόνα. Από πλευράς ανάλυσης δε, θεωρείται σημαντικό εργαλείο, που θα το αξιοποιήσουν οι Jamie Redknapp και Thierry Henry το βράδυ της Δευτέρας.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com