Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Aγγλική υπόθεση» η μεταγραφή του Kessie

«Aγγλική υπόθεση» η μεταγραφή του Kessie

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Liverpool, Manchester United και Chelsea παλεύουν μεταξύ άλλων για την απόκτηση του ταλαντούχου Ιβοριανού μέσου της Atalanta, Frank Kessie. Ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Serie A, o 20χρονος αμυντικός χαφ έχει ήδη αναγκάσει τη μισή περίπου Premier League να στρέψει τα βλέμματα της πάνω του.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, George Atangana, η Atalanta έχει ήδη αρνηθεί πρόταση 21 εκατ. λιρών από την Chelsea, με το θέμα του ταλαντούχου Αφρικανού να έχει ακόμα πολύ δρόμο.

«Έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον από την Premier» δήλωσε ο Atangana. «Liverpool, Manchester United, Chelsea, Manchester City και Arsenal έχουν ενδιαφερθεί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο πολύ θα κοστίσει σε όποιον τον αποκτήσει, αλλά μιλάμε για έναν απ’τους πιο καλούς νεαρούς παίκτες στον κόσμο. Το πιο σημαντικό για μας θα είναι το τεχνικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης, καθώς ο Franck είναι πολύ νέος και πρέπει να είναι στις σωστές συνθήκες γι’αυτόν. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί«, κατέληξε ο Atangana.

O Kessie θα εκπροσωπήσει την χώρα της Ακτής Ελεφαντοστού στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο African Cup of Nations, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γκαμπόν από τα μέσα του Ιανουαρίου.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com