Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον για «Gabigol»

Ενδιαφέρον για «Gabigol»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Με τον Sadio Mane να χάνει την αρχή του 2017 λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο African Cup Of Nations, τον Sturridge επιρρεπή σε τραυματισμούς και τον Coutinho για την ώρα τραυματία, η Liverpool κοιτάζει ενίσχυση στις μπροστινές γραμμές. Ο Jurgen Klopp έχει πει ότι θα ήθελε έναν παίκτη μπροστά ή για τα «φτερά», και το όνομα του Gabriel Barbosa, ή αλλιώς «Gabigol», είναι ένα από τα πρώτα που ακούστηκαν για τους «Reds» ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Βραζιλιάνος, που αποτέλεσε μία τεράστια επένδυση για τους «Nerazzurri», χρησιμοποιείται ελάχιστα από την ομάδα του Μιλάνου, η οποία είναι διατεθειμένη να τον δώσει δανεικό σε κάποιον άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Στην Ιταλία οι σύλλογοι προτιμούν γηραιότερους παίκτες» είπε ο Wagner Ribeiro, μάνατζερ του παίκτη. «Νόμιζα ότι θα δώσουν στον Gabriel μία ευκαιρία, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί. Προφανώς τώρα περνάει μια διαδικασία ωρίμανσης, καθώς μεγάλωσε σε μία διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα, αλλά νόμιζε πως ήρθε στην Ιταλία για να παίξει ποδόσφαιρο»

Ο επόμενος Neymar, όπως τον λένε τα μέσα της Βραζιλίας, θα μπορούσε να ταιριάξει καλά στο ποδόσφαιρο του Jurgen Klopp, όμως και στη Liverpool δεν θα βρίσκει τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής, όταν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες και απόντες, κάτι που δεν είναι το καλύτερο δυνατό για έναν παίκτη που βρίσκεται σε κατάσταση που χρειάζεται όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνεται.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com