Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 5 «μνηστήρες» για Sakho

Οι 5 «μνηστήρες» για Sakho

Eπιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Πέντε είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Mamadou Sakho, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου και αναμένεται να αποχαιρετήσει το Merseyside τον Ιανουάριο. Μετά από τα πειθαρχικά παραπτώματα του Γάλλου το καλοκαίρι, ο Jurgen Klopp τον έθεσε εκτός ομάδας οριστικά και αμετάκλητα και με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, εμφανίστηκαν και οι ενδιαφερόμενοι για τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο πρώην αρχηγός της Paris Saint-Germain φαίνεται να βρίσκεται πάλι στα υπόψιν των Παριζιάνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Barcelona στη φάση των 16 του Champions League και θα χρειαστούν όση περισσότερη αμυντική βοήθεια χρειάζονται. Από την άλλη, ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Lille, ενώ από την Ιταλία οι συμπολίτισσες Inter και Milan φαίνεται να θέλουν τον Γάλλο.

 

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Premier League, με την West Brom να «παίζει» για τον Sakho ήδη από το καλοκαίρι, μία κίνηση που δεν προχώρησε γιατί τότε ο παίκτης ήθελε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες του εμφανίζονταν για να μπει ξανά στο ροτέισον του Jurgen Klopp.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com