Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απλά σκάσε και κάνε τη δουλειά σου!»

«Απλά σκάσε και κάνε τη δουλειά σου!»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Δριμεία κριτική άσκησε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στον Loris Karius ο Jamie Carragher. Στην ανάλυσή του στο Sky TV o Carra δήλωσε: «Ο τερματοφύλακας αυτός δέχθηκε κριτική την περασμένη εβδομάδα και βγήκε και έκανε επίθεση στον Gary Neville και δηλώσεις για εμένα. Η συμβουλή μου γι’ αυτόν είναι μια: Απλά σκάσε και κάνε τη δουλειά σου!»

Για το γκολ του 1-1 της West Ham είπε ότι «δεν ήταν μια δύσκολη απόκρουση. Η θέση του είναι μια χαρά, η μπάλα περνάει, βρίσκεται στο σωστό σημείο και απλά δεν βάζει δύναμη στους καρπούς του, ακριβώς όπως στο γκολ με τη Bournemouth. Και δεν είναι καν γωνία και ο Payet δεν έχει βάλει καν αρκετή δύναμη».

Σε αυτό συμφώνησε και ο έτερος «Κόκκινος» αναλυτής, Jamie Redknapp: «Όταν ο Payet τα βάζει στη γωνία λέμε ότι είναι όμορφο, αλλά αυτό είναι απλώς κακή ενέργεια του τερματοφύλακα. Πρέπει να τα σώσει αυτά. Δεν ξέρω αν είναι τέλεια η αρχική του θέση, αλλά έχει καρπούς φτιαγμένους από σοκολάτα και έπνιξε εντελώς το σουτ.»

«Έχω μεγαλύτερα προβλήματα με τέτοιους τερματοφύλακες παρά με τέρματα που κάνουν λάθη. Τα λάθη συμβαίνουν, όλοι τα κάνουν, όμως τέτοια γκολ δεν πρέπει να μπαίνουν» συμπλήρωσε για το φάουλ του Payet ο Carragher, για να πάει και στο 2ο γκολ των «Σφυριών».

«Ο Μatip κάνει το λάθος, αλλά ο τερματοφύλακας εκεί είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν πρέπει να βγει ή όχι και τελικά καταλήγει να παγώνει εντελώς! Η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται παντου και τελικά όταν χρειάζεται να βγει πανικοβάλλεται.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com