Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H συνέντευξη τύπου του Klopp

H συνέντευξη τύπου του Klopp

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

 

Ξεκινώντας ο Jurgen Klopp αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις Ferguson:

«Μου επιτρέπεται να πω ότι συμπαθώ τον Alex Ferguson; Τον γνώριζα και πριν έρθω στην Liverpool και έκανε όσα έκανε για την Manchester, το οποίο αυτόματα δεν το κάνει καλό για τη Liverpool. Aλλά είναι καλό που τον ακούω να λέει θετικά πράγματα για την Liverpool παρά αρνητικά. Είμαι σίγουρος ότι δεν βγήκε έξω από το σπίτι του μια μέρα και σκέφτηκε, ας πω κάτι καλό για τη Liverpool, ρωτήθηκε γι’ αυτό»

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την Palace:

«Στην Αγγλία πάντα έχεις δύσκολο αντίπαλο και χρειάζεται συγκέντρωση. Η Palace είναι μια καλή ομάδα. Έχω παίξει μόλις μια φορά εκεί και είναι δύσκολα – μικρό στάδιο, εξαιρετική ατμόσφαιρα.»

Για τον πρώην επιθετικό της Liverpool, και νυν της Palace, Christian Benteke, είπε:

«Δεν με εκπλήσει η πορεία του. Ξέραμε την ποιότητά του. Κάθε παίκτης έχει χώρο να αναπτυχθεί και να δείξει πράγματα. Τον βλέπαμε στην προπόνηση και εκεί έδειχνε πάντα τις αρετές του, ιδιαίτερα με το κεφάλι στην περιοχή. Δεν μπορούσε όμως να αντιστρέψει την κατάσταση και η μεταγραφή είχε νόημα και το ξέρει και ο Christian. Έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις και είμαι πάντα ειλικρινής γι’αυτό το θέμα.»

Όσον αφορά την ομάδα του, δήλωσε:

«Δεν μου κάνει εντύπωση το παιχνίδι με την Tottenham. Έπαιξαν όπως τους ζήτησα να παίξουν. Επομένως έχω να πάρω τις ίδιες αποφάσεις όπως πριν από εκείνο το παιχνίδι.»

Και συνέχισε:

«Έχουμε μερικά μικροπροβλήματα. Ο Milner ήταν άρρωστος την Τρίτη. Χθες έκανε λίγο τρέξιμο. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας. Και πέρα από κάποια χτυπήματα απ’το τελευταίο παιχνίδι είμαστε μια χαρά.»

Για το θέμα του Melwood:

«Δεν έχω να πω κάτι τώρα. Είναι πάντα θεμιτό να βελτιώσουμε τις καταστάσεις. Πάντα πρέπει να βελτιώνεις τους τομείς που μπορείς. Κάνουμε πολλά. Φτιάξαμε νέα κερκίδα, σκεφτόμαστε να ενώσουμε το Melwood και την Ακαδημία. Θέλουμε το καλύτερο για την πρώτη ομάδα, την U-23,τους νέους. Αλλά όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο, θα σας το πούμε.»

Για την πορεία αποθεραπείας του Joe Gomez:

«Στο διάλειμμα των εθνικών θα έχουμε ένα φιλικό στο προπονητικό κέντρο και θα πάρει λίγα λεπτά. Φαίνεται μια χαρά στις προπονήσεις, αλλά λόγω της μεγάλης απουσίας δεν πρέπει να τον ζορίσουμε να μπει νωρίτερα απ’ όσο πρέπει. Ευτυχώς που δεν πρέπει να τον πιέσουμε γιατί τον χρειαζόμαστε άμεσα. Είναι νεαρός και γι’αυτό θα του δώσουμε τον χρόνο που πρέπει για να γυρίσει όπως πρέπει. Νιώθει καλά, παίζει καλά. Κουράζεται λίγο παραπάνω στις προπονήσεις αλλά είναι λογικό.»

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές ελπίδες της Crystal Palace:

«Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με εξαιρετική επίθεση και έμπειρη άμυνα. Έκαναν καλές μεταγραφές και νομίζω ότι μπορούν να στοχεύουν στις θέσεις της Ευρώπης. Την έχω αντιμετωπίσει μια μόλις φορά, που κερδίσαμε, αλλά είναι δύσκολα και το ξέρω, πρέπει να μείνουμε στον σωστό δρόμο.»

Κλείνοντας, ο «Kloppo» αναφέρθηκε στην καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα:

«Στο ποδόσφαιρο κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει μια αισιόδοξη οπτική. Ίσως έπρεπε να αλλάξουμε τα μυαλά του κόσμου για το παρελθόν, αλλά ενώ δεν έχω ακούσει πολλά για ενθουσιασμό, αυτή τη στιγμή στο Melwood και γύρω από αυτό υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα.

Αυτό είναι καλό. Δεν είναι σωστό να είσαι 20% παραπάνω συγχυσμένος (ως φίλαθλος) όταν σκέφτεσαι για το ποδόσφαιρο, πρέπει να νιώθεις καλύτερα. Είναι η δουλειά μας να αγχωνόμαστε. Μέχρι τώρα όλα δουλεύουν καλά. Είναι γενικά πολύ έντονες οι καταστάσεις, ακόμα κι όταν δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο το ποδόσφαιρο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com