Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βλέπει βελτίωση ο Clyne

Βλέπει βελτίωση ο Clyne

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Η Liverpool μπορεί να μην κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση της Manchester United στο Anfield ωστόσο κατέγραψε την πρώτη ΄΄καθαρή εστία΄΄ της για τη φετινή σεζόν. Ένα γεγονός που σύμφωνα με τον Nathaniel Clyne  είναι καθόλου αμελητέο αλλά αντίθετα είναι σημάδι της προόδου που κάνει η άμυνα της ομάδας.

΄΄Έχουμε προσθέσει κάποιους νέους παίκτες στην άμυνα. Και ο Joe και o Millie τα έχουν πάει πάρα πολύ καλά το ίδιο και ο Klavan όταν έχει παίξει αλλά και ο Moreno όταν έχει κληθεί. Έχουμε προσαρμοστεί πολύ καλά πίσω και προσπαθούμε να κάνουμε εμφανίσεις σα τη United όπου ήμασταν συμπαγείς και δεν επιρέψαμε ευκαιρίες διότι όταν εν δέχεσαι γκολ έχεις παραπάνω πιθανότητα να κερδίσεις το παιχνίδι. Συνολικά νομίζω ήμασταν καλύτερι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι και εκείνη που προσπάθησε να το κερδίσει. Τα πήγαμε πολύ καλά αλλά δεν καταφέραμε να τους διασπάσουμε και αυτό είναι λίγο απογοητευτικό εκ μέρους μας. Εν τέλει όμως είναι ένας καλός πόντος και μία ΄΄καθαρή εστία΄΄. Δείχνει πόσο προοδεύουμε. Μπαίνουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε αλλά εδώ δεν βρήκαμε το γκολ που θα μας έδινε τους τρεις΄βαθμούς και πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο.΄΄ δήλωσε ο Clyne, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για την παρουσία του Joel Matip στο κέντρο άμυνας των ΄΄Κόκκινων΄΄.

΄΄Τα έχει πάει περίφημα κια προσραμόστηκε λες και παίζει για χρόνια εδώ. Έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή συνεργασία και αμυντικά είναι πάρα  πολύ καλός. Είναι σίγουρος όταν έχει τη μπάλα, βοηθά στη διάπλαση επιθέσεων και μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του. Δεν λογαριάζει τίποτε και απλά κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και μάλλον εκείνες θα συνεχίσουν για πολύ καιρό΄΄ ήταν τα λόγια του Clyney.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com