Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Le Tissier:΄΄Μπορεί πρωτάθλημα με Mane η Liverpool΄΄

Le Tissier:΄΄Μπορεί πρωτάθλημα με Mane η Liverpool΄΄

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Δηλώσεις σχετικά με τη Liverpool και τον Sadio Mane έκανε ο θρύλος της Southampton Matt Le Tissier όπως αυτές εμφανίζονται στην Daily Star. Πιο συγκεκριμένα, ο μεγάλος σέντερ φορ του παρελθόντος για τους ΄΄Αγιους΄΄ τόνισε πως η Liverpool έχει πολύ καλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα υπό μία όμως προυπόθεση.

΄΄Πιστεύω ότι η Liverpool με τον Mane μπορεί να πάρει αυτό το πρωτάθλημα όσο και αν με πονάει. Είναι εξαιρετικός στα πρώτα παιχνίδια. Αυτός και ο Lallana ήταν εξαιρετικοί και ήταν οι πιο δύσκολες απώλειες όταν έφυγαν από το St Marys. Είναι εκείνοι που μπορούν να σε σηκώσουν από το κάθισμα και εκείνοι για τους οποίους χαίρεσαι να πληρώνεις εισιτήριο. Αν είναι σταθερός  δίνω πολύ καλύτερη πιθανότητα στη Liverpool να κερδίσει το πρωτάθλημα.΄΄ ήταν τα λόγια του Matt Le Tissier.

Ελπίζουμε και εμείς ο Sadio Mane να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία και τους επόμενους μήνες και το κενό του να καλυφθεί όσο καλύτερα γίνεται τον ερχόμενο Ιανουάριο όταν και θα λείψει με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com