Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πιο Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο»

Klopp: «Πιο Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο»

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Η Liverpool παρουσίασε δύο πρόσωπα στο Liberty σήμερα και ευτυχώς το καό πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό ώστε να πάρει τη νίκη και τρεις υπερπολύτιμους πόντους. Ο Jurgen Klopp μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο θυμό που είχαν οι παίκτες του για την εμφάνιση του πρώτου μέρους και τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε εικόνα που έμοιαζε πιο πολύ σε…Liverpool.

΄΄Είμαστε ικανοποιημένοι εκτός από την τελευταία κατάσταση, μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Swansea. To δεύτερο ημίχρονο ήταν όπως έπρεπε να είναι όλο το παιχνίδι.  Ήμασταν πολύ θυμωμένοι με το πρώτο μέρος, λίγες κινήσεις, αργή σκέψη και όλα αυτά. Αλλά έτσι είναι. Ήμασταν 1-0 πίσω δεν συνέβη κάτι αλλό σπουδαίο και δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Στο ποδόσφαιρο θα χάσεις παιχνίδια, θα χάσουμε και εμείς παιχνίδια στο μέλλον αλλά σημασία έχει να δείχνεις στοιχεία της συνήθους εικόνας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο κοντά στη Liverpool, όπως νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε και νομίζω άξιοι νικητές.΄΄

Επίσης ο Klopp ερωτηθείς αποκρίθηκε και για το τι οδήγησε στην αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο : ΄΄ Πρώτα απ΄όλα το ότι μπορούμε να αντιδράσουμε. Αποδέχεσαι ένα κακό πρώτο ημίχρονο  και αν μπορείς το πολεμάς. Δεν ήρθαμε εδώ για να σκοράρουμε ένα γκολ, αλλά να παίξουμε καλά και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν εξαιρετικοί αλλά σίγουρα καλύτεροι από το πρώτο. Τους θέσαμε πολύ δυσκολότερα ερωτήματα στο δεύτερο ημίχρονο.΄΄ ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com