Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα ανταμείψει την πίστη του Klopp o Karius

Θα ανταμείψει την πίστη του Klopp o Karius

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Ο Loris Karius έκανε το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα ως βασικός με τη φανέλα της Liverpool στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Hull City χωρίς ωστόσο να μπορούμε να τον αξιολογήσουμε για ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καθ΄ολοκληρίαν θεατής. Ο Jurgen Klopp τόνισε πως ο Γερμανός θα διατηρησει τη θέση κάτω από τα δοκάρια και το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη Swansea στο Liberty Stadium και πως έχει μιλήσει στους τερματοφύλακες του και γνωριζουν την κατάσταση.

Ο ίδιος ο Karius, σε δηλώσεις του, έσπευσε να ευχαριστήσει εμμέσως τον προπονητή του για την πίστη που του έχει δείξει αλλά και να τον ανταμείψει : ΄΄Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί με τον τραυματισμό έμεινα πίσω και αναγκαζόμουν για κάποιες βδομάδες να βλέπω τους συμπαίκτες μου αλλά η θεραπεία πήγε καλά και ολοκληρώθηκε νωρίτερα. Ένιωθα καλά στην προπόνηση, έκανα το ντεμπούτο μου κόντρα στη Derby και ένιωθα 100% έτοιμος και εντάξει με το χέρι μου. Την Παρασκευή έμαθα πως θα ξεκινούσα και παρότι δεν είχα πολλή δουλειά μέσα στο παιχνίδι ήταν μία καλή μέρα και  για την ομάδα αλλά και για να είσαι στο τέρμα. Ελπίζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Το Σάββατο ήταν εύκολα αλλά η ομάδα έκανε εκπληκτική δουλειά και αν χριαστεί περισσότερη βοήθεια θα είμαι εκεί.΄΄

Ο Γερμανός τερματοφύλακας όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον ανταγωνιστή του Simon Mignolet :΄΄Ο ανταγωνισμός είναι καλός και προπονούμαστε καλά γιατί ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλό αντίπαλο. Είναι καλό για μας και την ομάδα πως ξέρουμε πως αν δεν κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση άλλος πολύ καλός τερματοφύλακας περιμένει. Ο ανταγωνισμός είναι υγιής, ο καθένας προσπαθεί να βοηθά τον άλλο και δεν υάρχει κανένα ζήτημα μεταξύ μας. Όποιος δεν παίζει θα είναι νευριασμένος αλλά στο ποδόσφαιρο ο προπονητής πρέπει να διαλέξει 11 παίκτες. Το νούμερο 1 ση φανέλα είναι μόνο ένα νούμερο, δεν σημαίνει ότι θα παίζεις αυτόματα βασικός και ήταν ελεύθερο οπότε γιατί να μην το πάρω;΄΄ ήταν τα λόγια του Karius.

Εμείς απλώς θα προσθέσουμε πως ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει τρομερά στοιχεία που με αυτοπεοίθηση και σκληρή δουλειά θα έχουν αποτυπωθεί σε έναν πραγματικό Κέρβερο κάτω από τα δοκάρια. Ωστόσο ας μην βιαστούμε να κρίνουμε τα όποια λάθη μπορεί να κάνει  γιατἰ ακόμη μαθαίνει το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε εξάλλου πόσες φορές ΄΄κρέμασε΄΄ την Manchester United στην πρώτη του σεζόν ο εκπληκτικός σήμερα David De Gea..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com