Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: Έχουμε μάθει από τα λάθη μας

Lovren: Έχουμε μάθει από τα λάθη μας

Επιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

 

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Dejan Lovren, που ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι του League Cup κόντρα στη Derby County, υποστήριξε ότι η Hull City θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μάθει από τα λάθη τους (σ.σ. τη 2η αγωνιστική κόντρα στη Burnley) και θα μπορέσουν να πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

‘’Έχουμε μάθει από τα λάθη μας στο παρελθόν και ξέρουμε τι να περιμένουμε από τη Hull City’’ είπε ο Lovren.

Και συνέχισε

‘’Είναι μια καλή ομάδα, παίζουν καλή άμυνα, οπότε θα είναι σίγουρα δύσκολο. Αλλά αν παίξουμε όπως απέναντι στη Derby και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα έχουμε πρόβλημα.’’

Η Liverpool έχει βάλει 19 goals στους πρώτους 7 αγώνες, έχοντας μάλιστα και 10 διαφορετικούς scorers! Ο Lovren είχε ένα πολύ ωραίο τελείωμα την προηγούμενη εβδομάδα στο Stamford Bridge, που ήταν και το 1ο του goal με τη φανέλα της Liverpool στην Premier League.

‘’Ήμουν στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να παίρνει τους 3 βαθμούς ή να περνάει στον επόμενο γύρο. Εύχομαι να υπάρξουν μερικοί ακόμη αμυντικοί που θα σκοράρουν αυτή τη χρονιά!’’

Με αυτά τα λόγια έκλεισε τις δηλώσεις του ο Κροάτης.

Εμείς ευχόμαστε όντως να έχουν μάθει από τα λάθη τους κόντρα στη Burnley και να βρουν τον τρόπο να διασπάσουν την κλειστή άμυνα που πιθανότατα θα παρουσιάσει η Hull. Το Anfield θα πρέπει να ξαναγίνει φρούριο και η ομάδα θα πρέπει να μάθει έστω κυνικά να καθαρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια, είτε είναι εντός, είτε είναι εκτός έδρας..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com