Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Mane: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Επιμέλεια: Αντώνης Ψαριανός

 

Η Liverpool διέλυσε την περσινή πρωταθλήτρια, Leicester, στο ανακαινισμένο Anfield με 4-1, ωστόσο σύμφωνα με τον Sadio Mane οι «Κόκκινοι» έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι παίκτες του Jurgen Klopp έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πίεσαν και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις πριν το σπουδαίο παιχνίδι με την Chelsea στο Stamford Bridge την επόμενη αγωνιστική.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Southampton εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με το μέλλον των «Κόκκινων», δηλώνοντας χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Όλοι είναι χαρούμενοι στην ομάδα, πήραμε μια σπουδαία νίκη».

«Πιστεύω όμως ότι δεν ήταν το 100% μας αυτό. Δημιουργήσαμε κι άλλες καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και στις απαιτήσεις του προπονητή και σ’ αυτό έχει βοηθήσει το γεγονός ότι περιτριγυρίζομαι από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Στόχος είναι να συνεχίσουμε με παρόμοιες εμφανίσεις και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com