Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήξερε για Matip o Can!

Ήξερε για Matip o Can!

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

O Joel Matip ήταν γνωστό από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου πως το καλοκαίρι θα μετακόμιζε στην Αγγλία για λογαριασμό τηςLiverpool. Και αυτό γιατί έμενε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και είχε υπογράψει προσύμφωνο με τους ¨Κόκκινους¨ μερικούς μήνες πριν αφού δεν τον ικανοποιούσε η πρόταση ανανέωσης της Schalke και είχε αυτή τη δυνατότητα βάσει των κανονισμών.

Ο Emre Can όμως αποκάλυψε πως ο Jurgen Klopp του είχε ήδη αποκαλύψει στο παρελθόν πως θα υπέγραφε τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό. ¨Ο Matip είναι πολύ καλός για την ομάδα. Είναι πολύ καλός με τη μπάλα, ηγετικός και έχει παίξει πολλά χρόνια στη Schalke. Χρειάζεσαι κάποιον σαν και εκείνον. Ο Klopp μου είχε πει πέρυσι πως όταν ήταν στη Dortmund έλεγε πως θα τον υπέγραφε με το που βρεθεί σε άλλη ομάδα. Του άρεσε πολύ και για αυτό τον έφερε εδώ.¨ είπε ο Can.

Μπορεί, λοιπόν, το μίσος ανάμεσα σε Borussia Dortmund και Schalke να μην άφησε Klopp και Matip να συνεργαστούν στη Βεστφαλία αλλά η ζωή συχνά δίνει ευκαιρίες όπως φαίνεται, έτσι δεν είναι Jurgen?

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com