Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολα στο Copa Africa ο Matip

Δύσκολα στο Copa Africa ο Matip

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Δύσκολο έως απίθανο βρίσκει ο Hugo Broοs, προπονητής της εθνικής ομάδας του Cameroon, τη συμμετοχή σε αυτήν του κεντρικού αμυντικού της Liverpool, Joel Matip, εν όψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί το διάστημα 14 Ιανουαρίου με 5 Φεβρουαρίου του 2017 στη Gabon.

Σύμφωνα με τον Broos, ο Καμερουνέζος αμυντικός έχει επανειλημμένως αρνηθεί τις κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κατά τον τελευταίο ένα χρόνο, ενώ δεν υπήρξε απόκριση ούτε στις πρόσφατες κλήσεις του εν όψει των φιλικών αυτής της εβδομάδας με Gambia και Gabon.

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες δεν θέλουν ποτέ να παίξουν αυτά τα παιχνίδια», είπε ο Broos. «Αυτό είναι κατανοητό, έχουν τους λόγους τους, αλλά από την άλλη είναι καλό γιατί μας δείχνει ποιοι δεν έχουν την απαραίτητη θέληση να ανταποκριθούν. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους αδερφούς Matip. O Joel δεν έχει απαντήσει, κι ας τον έχω τηλεφωνήσει 15 φορές και στείλει ακόμα και μηνύματα, ενώ ο Marvin μου είπε ότι θέλει να μείνει στον σύλλογό του», πρόσθεσε ο τεχνικός των «Λιονταριών».

Οι αδερφοί Matip, γεννημένοι στη Γερμανία, έχουν πάρει το δικαίωμα να αγωνιστούν με την εθνική ομάδα του Cameroon λόγω καταγωγής του πατέρα τους. Ο Joel μετράει 27 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, αγωνιζόμενος και στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, του 2010 και 2014.

«Η μπάλα είναι στην πλευρά τους» κατέληξε ο Broos. «Aν θέλουν να παίξουν με το Cameroon, ας με πάρουν τηλέφωνο και να πουν: Είμαι έτοιμος».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com