Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εγκώμια Beale για Woodburn

Εγκώμια Beale για Woodburn

Eπιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Το εγκώμιο του «παιδιού-θαύματος» της Liverpool , Ben Woodburn, έπλεξε ο προπονητής της U-23 ομάδας των «Reds», Michael Beale, τονίζοντας το λαμπρό μέλλον που περιμένει τον 16χρονο επιθετικό, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τα 2 γκολ που σημείωσε απέναντι στην Arsenal, στην νίκη της ομάδας Under-23 με 1-3 στο «Emirates» .
«Το καλύτερο πράγμα με τον Ben», είπε ο Beale, «είναι ότι είναι ένας παίκτης που απαιτεί λίγα και προσφέρει πολλά. Αυτό ακριβώς θες από έναν νεαρό παίχτη. Δεν χρειάζεται να είναι παράτολμος ή εντυπωσιακός».
Ο Woodburn, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της Liverpool. Ο Jurgen Klopp άλλωστε δεν δίστασε να του δώσει ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, με τον 16χρονο Ουαλό να σκοράρει μάλιστα και δύο φορές, στα φιλικά με την Fleetwood Town και την Wigan.
«Είναι ένας παίκτης που θα δουλέψει πολύ και μιας και έρχεται από μια εξαιρετική οικογένεια θα χρειαστεί σπάνια να τον συνετίσεις και να τον κατεβάσεις από τα σύννεφα. Είναι πάντα προσγειωμένος χαρακτήρας» πρόσθεσε για τον Woodburn o Beale.

Πέρα από τον Woodburn, o Beale αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας του, αλλά και το πως οι αποφάσεις του Jurgen Klopp για δανεισμό των νεαρών παικτών της Liverpool θα τον επηρεάσει στη συνέχεια.
«Θα είναι ενδιαφέρουσες οι επόμενες ημέρες» τόνισε. «Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι απέναντι στην Arsenal. Αυτό που με ανησυχεί γι’ αυτούς είναι ότι τους δίνουμε υπέρ του δέοντος προσοχή, κάτι που δεν τους κάνει καλό» πρόσθεσε ο Beale, ενθυμούμενος την άποψη του θρύλου των «Κόκκινων», Steven Gerrard, για τις μικρές ομάδες: «Θυμάμαι που ο Gerrard είχε κάνει ένα εξαιρετικό σχόλιο για την εποχή που δεν υπήρχε το LFCTV και τα media δεν ασχολούνταν με τις Ακαδημίες, κάτι που τους βοηθούσε να αναπτυχθούν απερίσπαστα. Μιλάμε για νεαρές ομάδες, επομένως πρέπει να αφήσουμε ήσυχα τα παιδιά ωστέ να ωριμάσουν».

Ο Beale δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Klopp, ο οποίος καλείται να πάρει την τελική απόφαση για τις τύχες των «μικρών», θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους. «Αν ο δανεισμός είναι η κίνηση που θα κάνει το περισσότερο καλό στον παίκτη, τότε θα γίνει. Αλλά αν ο Jurgen θέλει να τους κρατήσει εδώ, τότε αυτό θα σημαίνει ότι θα τους χρησιμοποιήσει και θα βρίσκονται κοντά στην πρώτη ομάδα» είπε για το θέμα των δανεισμών ο Beale.
« O Ovie [Ejaria] και ο Trent [Alexander-Arnold] είναι παραδείγματα παιχτών που ωρίμασαν πάρα πολύ όντας μαζί με την πρώτη ομάδα. Δεν χρειάζεται πάντα να φύγεις δανεικός για να κάνεις το άλμα στην καριέρα σου. Η επαφή με τους παίκτες της πρώτης ομάδας μπορεί να σου κάνει τεράστιο καλό. Από την άλλη, βλέπουμε παίκτες όπως ο Ryan Kent, o Jack Dunn και ο Lloyd Jones που δημιουργούν ένα καλό όνομα όντας δανεικοί. Όλα εξαρτώνται στο πόσο καλή θα είναι η πρόταση που θα έρθει και στο αν ο προπονητής πιστεύει ότι θα επωφεληθείς περισσότερο από κάτι τέτοιο».

Θυμίζουμε ότι η Liverpool αυτό το καλοκαίρι έχει ήδη δώσει δανεικούς τους εξής παίκτες με σκοπό να πάρουν εμπειρίες στα πόδια τους: Danny Ward (Huddersfield), Ryan Fulton (Chesterfield), Ryan Kent (Barnsley), Jack Dunn (Morecambe), Lloyd Jones (Swindon Town), Sam Hart (Port Vale) and Taiwo Awoniyi (NEC Nijmegen)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com