Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool αρνείται να παραχωρήσει τον Ings

Η Liverpool αρνείται να παραχωρήσει τον Ings

Επιμέλεια: Μιχάλης Ψιμίτης

 

Ο 24χρονος Άγγλος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά από τον Klopp στο rotation της ομάδας και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με τη Liverpool να απορρίπτει την πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή που κατέθεσε η Sunderland.
Οι σύλλογοι της Premier League παρακολουθούσαν στενά την περίπτωση του Ings, o οποίος δεν έχει λεπτό συμμετοχής με την ομάδα και φαινόταν να μην έχει θέση στα πλάνα του Klopp. O Γερμανός προπονητής όμως, φρόντισε να βάλει τέλος στα σενάρια περί παραγκωνισμού του Ings, δηλώνοντας πως «υπολογίζουμε κανονικά τον Ingsy, απλά ο περσινός τραυματισμός του (σ.σ. ρήξη χιαστού συνδέσμου) τον έχει πάει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Αν και συμμετείχε στις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας και μάλιστα σκόραρε σε κάποια φιλικά, γνωρίζαμε πως ήταν πολύ μεγάλη η πίεση γι’ αυτόν κι αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε».
Μάλιστα, ο Klopp σκόπευε να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή στο ματς με την Burton για το League Cup αλλά ο τραυματισμός του Emre Can κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλαξε τα πλάνα του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com