Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Stop στα σενάρια απόκτησης Balotelli απο Gunes

Stop στα σενάρια απόκτησης Balotelli απο Gunes

  Επιμέλεια: Μπουγάς Ιωάννης

Σύμφωνα με το Eurosport, ο προπονητής της Besiktas,Senol Gunes  έβαλε τέλος στα σενάρια για πιθανή απόκτηση του Mario Balotelli.

Εχοντας πραγματοποιήσει απογοητευτικές εμφανίσεις με την φανέλα της Milan και με  την πληρέστερη στελέχωση των Sturridge , Origi και Ings στην επίθεση , ο Balotelli μπορεί να χαρακτηριστεί ως ξένο σώμα στην ομάδα μας. Ενας παίκτης, που με αξιώσεις φάνταζε ως ένα απο τα ανερχόμενα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου αλλα τοσο με την συμπεριφορά του αλλα και τις μέτριες εμφανίσεις του στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκε προσφάτως, δεν κατάφερε να αναδείξει πλήρως το ταλέντο του. Ως εκ τούτου δεν κατάφερε να πείσει τον  Jurgen Klopp με συνέπεια ο προπονητής μας να μην τον υπολογιζεί στα πλάνα του την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ετσι  η ομάδα μας είναι διατεθειμένη ‘να καθίσει στο τραπέζι’ με όποια ομάδα καταθέσει πρόταση. Μια απο αυτές τις ομάδες, με βάση την φημολογία , ήταν και η τούρκικη ομάδα , Besiktas.Το ενδιαφέρον μάλιστα της Besiktas αναζωπυρώθηκε μετά απο δηλώσεις του προέδρου της , Fikret Orman , ο οποίος υποστήριξε τις προηγούμενες βδομάδες, πως ο τουρκικός σύλλογος θα ενδιαφερόταν να  αποκτήσει τις υπηρεσίες του Super Mario.

Ωστόσο , το ενδεχόμενο ο Balotelli να παραχωρηθεί στην Besiktas , φαντάζει αδύνατο. Ο λόγος τίθεται στην συμπεριφορά και στην κακή φήμη που έχει ‘χτίσει’ ο ιταλός επιθετικός, ωθόντας τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Senol Gunes να βάλει τέλος στην πιθανότητα απόκτησης του. »Ο Balotelli δεν είναι μέρος των πλάνων μου. Δεν έχω και την καλύτερη άποψη για αυτόν. Δεν εχω ακούσει τίποτα καλό για αυτόν’‘. Παρα την αρνητική έκβαση στο σενάριο ‘μετακόμισης» του  στην Τουρκία για λογαριασμό της Besiktas , ο Balotelli ενδέχεται να παίξει στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα της Daily Mail αναφέρουν , οτι η Ολλανδική ομαδα του Ajax έχει μπει δυνατά στο παιχνιδι για την απόκτηση του 25 χρονού επιθετικού, με τις πρώτες επαφές με τον παίκτη και τους manager του να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com