Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποίηση σε 7(?) από Klopp!!

Προειδοποίηση σε 7(?) από Klopp!!

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Σαφές ήταν το μήνυμα του Jurgen Klopp σε παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του: μπορείτε να μείνετε αλλά δεν θα παίζετε.

Σε μία προσπάθεια να επιταχύνει τη διαδικασία εκκαθάρισης του ρόστερ ο Γερμανός έστειλε ένα μήνυμα με ενδεχομένως αρκετούς αποδέκτες. Ποιοι είναι αυτοί?? Φημολογείται πως  πρόκειται για τους Christian Benteke, Tiago Ilori, Mario Balotelli, Lazar Markovic, Lucas Leiva, Adam Bogdan και Luis Alberto. O Klopp πέρυσι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει 39(!) παίκτες όμως φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι ασφαλώς μειωμένες κάτι που αναπόφευκτα μικραίνει και τις πιθανότητες ροτέισον και κατάρτισης ενός αρκετά πολυπρόσωπου ρόστερ. Μετά τη φιλική νίκη κόντρα στη Wigan ο μάνατζερ των ¨Reds¨ δήλωσε τα εξής : ¨Περιμένω δραστηριότητα και στις 2 κατευθύνσεις (αποχωρήσεις προσθήκες). Δεν έχει λογική να μείνεις στην ομάδα ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα να παίξεις. Υπάρχει καιρός έως την 31η Αυγούστου και πιστεύω πως θα συμβούν πράγματα έως τότε¨

Από την ομάδα έχουν ήδη αποχωρήσει οι Martin Skrtel, Jordon Ibe, Sergi Canos ενώ μένει να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Joe Allen μετά από τετ-α-τετ που θα έχει με τον Γερμανό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com