Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην κορυφαία 5άδα του Εuro ο Milner!!

Στην κορυφαία 5άδα του Εuro ο Milner!!

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

 

Στους 5 καλύτερους παίκτες που συμμετέχουν στο Euro 2016 βρίσκεται ο υπαρχηγός της Liverpool,James Milner σύμφωνα με το όργανο κατάταξης και στατιστικών της Uefa.

Ο Milner συμπληρώνει την πεντάδα στην οποία προίσταται ο Cristiano Ronaldo και ακολουθούν οι Zlatan Ibrahimovic,Antoine Griezmann και Dimitri Payet.Η κατάταξη προκύπτει από τη φόρμα των ποδοσφαιριστών τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο από το Γενάρη,υπολογιζόμενη μέσω ειδικού αλγορίθμου ενώ περιλαμβάνει και τους προκριματικούς αγώνες για τη γιορτή του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου που ξεκινά σε λίγες μερες.

Το κατόρθωμα του Milner γίνεται πραγματικά αντιληπτό αν αναλογιστεί κανείς πως βρίσκεται πάνω από παίκτες όπως ο Mezut Ezil, ο Andres Iniesta και ο Gareth Bale, οι οποίοι δεν βρίσκονται ούτε στην πρώτη δεκάδα.

Ο Milner ήρθε στη Liverpool ως ελεύθερος από τη Manchester City και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέκριναν τη συγκεκριμένη επιλογή.Τέτοια στατιστικά όμως ασφαλώς και υπογραμμίζουν τη συνεισφορά του Άγγλου διεθνούς στους ¨Κόκκινους¨.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com