Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Φοβερός ο Ward!»

Klopp: «Φοβερός ο Ward!»

Το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της Liverpool πραγματοποίησε ο τρίτος τερματοφύλακας Danny Ward στη χθεσινή νίκη της ομάδας του με 2-1 στο Vitality Stadium. O Jurgen Klopp δήλωσε: «Η απόδοση του Danny ήταν εξαιρετική! Πειραματίστηκα λίγο στην άμυνα με παιδιά που δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Θα μπορούσαν να είχαν αμυνθεί καλύτερα, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα μάς δικαίωσε όλους. Οι διαιτητές θα έπρεπε να ακυρώσουν το γκολ που δέχτηκε ο Danny στο τέλος. Ήταν καθαρό φάουλ. Ας αφήσουμε λίγο ελεύθερη την αυτοπεποίθηση των goalkeepers. Άνθρωποι είναι κι αυτοί όπως όλοι μας».
Ο 22-χρονος Ουαλός αποκτήθηκε έναντι 100.000 λιρών από τη Wrexham το 2012 και δόθηκε αμέσως δανεικός σε  Morecambe και Aberdeen. Τα 13 συνεχόμενα παιχνίδια που έκανε με τους “Dons” δίχως να δεχτεί γκολ τον επανέφεραν στο ρόστερ των “Reds”. Έχει, επίσης, συμμετοχές με τις Εθνικές Ομάδες της Ουαλίας κάτω των 17,19 και 21 και στις 24 Μαρτίου έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους άνδρες αγωνιζόμενος εναντίον της Βορείου Ιρλανδίας.
Μετά τον αγώνα με την Bournemouth είπε: «Ήταν φανταστική μέρα για μένα και την οικογένειά μου, αλλά στην ουσία ήταν μόνο τρεις σημαντικοί βαθμοί. Απογοητεύτηκα που δέχτηκα γκολ στο τέλος, άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορούν να αλλάξουν όλα σε μία στιγμή».
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com