Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για Ter Stegen στους Reds γράφουν τα ξένα ΜΜΕ

Για Ter Stegen στους Reds γράφουν τα ξένα ΜΜΕ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, η Liverpool σκοπεύει να «μπει» δυναμικά στην διεκδίκηση του Γερμανού τερματοφύλακα της Barcelona, Marc-Andre Ter Stegen. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια μέσα, φαίνεται να επιθυμεί να τον δελεάσει να εγκαταλείψει τo Camp Nou προσφέροντάς του εγγυημένη θέση στην βασική ενδεκάδα.

Ο Ter Stegen, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Barcelona το 2014 από την Borussia Mönchengladbach, δεν έχει καταφέρει να πάρει την φανέλα βασικού «σπίτι του», καθώς ο τεχνικός των «Blaugrana», Luis Enrique, τον χρησιμοποιεί μόνο στα παιχνίδια του κυπέλλου και του Champions League, επιλέγοντας να χρησιμοποιεί τον Claudio Bravo στα παιχνίδια της La Liga.
Αυτό σκοπεύει να εκμεταλλευτεί η διοίκηση των «Reds», που είναι διατεθειμένη να τον προσελκύσει προσφέροντάς του φανέλα βασικού σε όλες τις διοργανώσεις (ίσως εκτός των κυπέλλων, όπου είναι καθιερωμένο στην Αγγλία να γίνεται rotation από τους προπονητές), ώστε να τον πείσει να αφήσει την Ισπανία για το Νησί.
O 23χρονος Γερμανός, ο οποίος από πολλούς θεωρείται το μέλλον της εθνικής Γερμανίας κάτω από τα γκολπόστ, έχει εισπράξει κατά καιρούς πληθώρα θετικών σχολίων, με τον νυν βασικό τερματοφύλακα των «Πάντσερ» να τον χαρακτηρίζει ως «έναν εκπληκτικό και ευκίνητο τερματοφύλακα για το μέλλον, που γνωρίζει πώς να ανταποκρίνεται σε δύσκολες καταστάσεις».
Αυτή τη στιγμή βασικός τερματοφύλακας της Liverpool είναι ο Βέλγος Simon Mignolet, ο οποίος, αν και έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής φέτος, θεωρείται γενικά ασταθής και σίγουρα οι «κόκκινοι» δεν θα έλεγαν όχι σε μια πιθανή απόκτηση του Ter Stegen, σε περίπτωση που ήταν διαθέσιμος. Βέβαια, η περίπτωση του τελευταίου θεωρείται συν τοις άλλοις δύσκολη και λόγω της ρήτρας των 56,8 εκατομμυρίων λιρών που έχει οριστεί στο συμβόλαιό του με την Barcelona, όπως επίσης και λόγω του ότι ο Χιλιανός Bravo έχει «πατήσει» πλέον τα 32 του και είναι σχεδόν απίθανο οι Καταλανοί να αφήσουν τον φυσικό διάδοχό του να αποχωρήσει, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Μένει τώρα να φανεί αν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ή αν απλώς αποτελούν μία από τις πολλές φήμες που αναπτύσσονται πριν από κάθε μεταγραφική περίοδο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com