Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δίκαιη νικήτρια η Manchester United

Δίκαιη νικήτρια η Manchester United

Μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι καθώς 45′ δεν έγινε ούτε μία ευκαιρία η United άνοιξε το σκορ με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος με σουτ του Blind. Ντεμπούτο για τον πιτσιρικά Anthony Martial που κατα χειροκροτήθηκε στην είσοδο του στο 65′ στην θέση του Mata. Στο 71′ και μετά από σωστά καταλογισμένο πέναλτι του Gomez στον Herrera o δεύτερος έκανε το 2-0 για τους «διαβόλους». Στο 85΄ με ψαλιδάκι ο Benteke μείωσε σε 2-1 αλλά 2 λεπτά αργότερα ο Martial έκανε το 3-1 και κλείδωσε το ματς για τους διαβόλους.

A’ Hμίχρονο:
Το πρώτο σφύριγμα του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής βρήκε κατόχους της μπάλας τους γηπεδούχους. Με πολλή πίεση σε όλα τα μήκη του γηπέδου οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να έχουν την κατοχή σε επίπεδο περίπου 70% στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία. Στο 20′ η Liverpool ανέβασε ρυθμούς και κράτησε λίγο την μπάλα αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα καθώς καμία από τις 2 ομάδες δεν έκανε την παραμικρή ευκαιρία. Το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0. Καμία από τις 2 ομάδες δεν έκανε ούτε ένα σουτ στο τέρμα σε 45′ παιχνιδιού.

Β’ Ημίχρονο:
Καμία σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαν τα πρώτα 4 λεπτά του Β’ ημιχρόνου, καθώς μόλις στο 48′ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Mata ο Βlind με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0 στο ντέρμπι. Η Liverpool μετά το γκολ που δέχθηκε ξύπνησε και ξεκίνησε να πιέζει την United με αποτέλεσμα στο 57′ ο De Gea να κάνει μια εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Ings. Στο 61′ και μετά από φάουλ του Lovren στον Fellaini η εκτέλεση του Young κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Mignolet. Στο 65′ η Liverpool έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση καθώς μετά από κόρνερ του Milner ο Skrtel έπιασε την κεφαλιά την οποία έσωσε ο Blind πάνω στην γραμμή. Eνώ στο 70′ σε μια επέλαση από τα δεξιά με τον Herrera η United κέρδισε πέναλτι καθώς ο Gomez τον σταμάτησε αντικανονικά μέσα στην περιοχή. Πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Herrera. Στο 85′ ο Benteke μετά από καταπληκτικό ψαλιδάκι έδωσε ελπίδες στην Liverpool έστω για τον ένα βαθμό, Ελπίδες που 2′ αργότερα κατέρριψε ο Martial ο οποίος με μια πολύ καλή τρίπλα στον Skrtel και ένα υπέροχο τελείωμα την αντίπαλη γωνία έκανε το 3-1. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους «διαβόλους» να πανηγυρίζουν την νίκη.

Manchester United: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Mata (65′ Martial) , Carrick (71′ Schneiderlin), Herrera, Schweinsteiger, Depay (46′ Young)

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Gomez, Skrtel, Milner, Leiva (88′ Leiva), Can, Firmino (65′ Ibe), Benteke, Ings (73′ Origi)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com