Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Για χρόνια ακόμα ο Gerrard»

Henderson: «Για χρόνια ακόμα ο Gerrard»

Παρά την φημολογία ότι ο Steven Gerrard δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και ότι θα φύγει από την Liverpool, ο Jordan Henderson τονίζει ότι ο αρχηγός της ομάδας, θα μείνει για χρόνια ακόμα στην ομάδα. Επίσης, υποστήριξε ότι δύσκολα δε θα παίξει στο παιχνίδι με την Real Madrid, καθώς είναι ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας και δε γίνεται να λείπει από ένα τέτοιο ματς.

Ο Gerrard πάντως δεν τα έχει βρει ακόμα με την ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα πολλές να είναι οι ομάδες που περιμένουν στην γωνία για να τον κάνουν δικό τους. Μία από αυτές είναι η Manchester City που έχει εκφράσει ενδιαφέρον, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι επίσημο. Ο Henderson πάντως είναι σίγουρος ότι ο αρχηγός θα μείνει στην ομάδα και δεν το συζητάει καν.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Ο Steven είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας και είναι παίκτης πρότυπο για κάθε νεαρό παιδί της ομάδας. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής για μας για αρκετά χρόνια ακόμα. Δε πιστεύω ότι δε θα παίξει στο παιχνίδι με την Real Madrid. Σε τέτοια παιχνίδια απέναντι σε τέτοιες ομάδες, περιμένεις πολλά από αυτόν και περιμένεις να οδηγήσει την ομάδα.»

Πηγή: www.englishfotball.gr

Συντάκτης: Χρήστος Γιαννόπουλος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com