Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Κάναμε τα πάντα με Suarez»

Rodgers: «Κάναμε τα πάντα με Suarez»

Ο Brendan Rodgers ήδη έχει αναφερθεί στο θέμα της αποχώρησης του Luis Suarez από την Liverpool, λέγοντας πως η απουσία του δε πρόκειται να επηρεάσει την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, που ξεκίνησε την περσινή χρονιά.

Παρ’όλα αυτά ο Βορειοϊρλανδός όπως και ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος αναγνωρίζει το γεγονός ότι οι ποδοσφαιρικές αρετές του Ουρουγουανού αστέρα ήταν το σήμα κατατεθέν την τελευταία διετία -τουλάχιστον- για τους «Κόκκινους», γι’αυτό και όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός τους, ο σύλλογος προσπάθησε, επί ματαίω εν τέλει, να μεταπείσει τον παίχτη.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τον Rodgers, είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει για την Ισπανία, αναγκάζοντας έτσι και τους Merseysiders να προχωρήσουν μπροστά, κοιτάζοντας να πάρουν το καλύτερο αντάλλαγμα που μπορούσαν για την μετακίνηση του.

Συγκεκριμένα ο 41χρονος προπονητής ανέφερε για τις προσπάθειες των Reds:
«Κάναμε όλα όσα μπορούσαμε σαν σύλλογος ώστε να κρατήσουμε τον Luis.
Ήθελε να πάει να παίξει στην Ισπανία και δυστυχώς όταν ένας παίχτης δε θέλει πια να παίζει για σένα, χρειάζεται σαν σύλλογος να το κοιτάξεις.
Ήταν απόφαση του να φύγει, πήγε στη Barcelona, έναν σύλλογο που ήθελε να παίξει και τώρα προχωράμε μπροστά.
Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα είχε φύγει ανεξαρτήτως του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως ποτέ δε το ένιωσα αυτό προς το τέλος της σεζόν αλλά επίσης ποτέ δεν είπε ότι θα μας έδινε και ακόμη μία χρονιά. Είχε προφανώς υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο οπότε θα έπρεπε να το κάνει.
Πάντως πιστεύω ότι λάβαμε εξαιρετική εξυπηρέτηση από τον Luis, τώρα πλέον δεν μπορούμε να ανησυχούμε γι’αυτή, τέλειωσε, και η συγκέντρωση μας είναι εδώ.
Υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας σχετικά με την απόκτηση του σωστού παίχτη και είμαι σίγουρος ότι θα τον ανακαλύψουμε.
Αυτός ο σύλλογος και πολλοί ακόμη σύλλογοι έχουν δείξει ανα καιρούς ότι απλά προχωράς μπροστά, και πιστέψτε με, θα είναι μία ενθουσιώδης σεζόν για εμάς».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com