Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Απολαύστε το»

Rodgers: «Απολαύστε το»

Η Liverpool βρίσκεται ακόμα στην πρώτη θέση της Premier League, αλλά η εντός έδρας ήττα την Κυριακή από την Chelsea με 0-2 σημαίνει ότι το πρωτάθλημα πλέον δεν είναι στα δικά της χέρια αν κερδίσει η City τα επόμενα τρία παιχνίδια που έχει.

Οι θέσεις για το Champions League της νέας χρονιάς έχουν κλειδώσει, με την Liverpool να μπαίνει αυτόματα στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Brendan Rodgers ελπίζει η ομάδα του να εξελιχθεί περισσότερο από αυτή την εμπειρία για τη μάχη του τίτλου και είναι ευχαριστημένος με τη χρονιά της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι καλό να εξελίσσεσαι και είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις εμπειρίες. Ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσουμε, θα κοιτάξουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την ομάδα και να ανέβουμε και άλλα επίπεδα. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Θέλουμε να κερδίζουμε και φυσικά είμαστε σε μία εκπληκτική θέση. Αλλά πρέπει να το χαρούμε, αυτό είναι πολύ όμορφο, οι οπαδοί λατρεύουν την πορεία και τη θέση μας, τους δείχνουμε το αληθινό μέγεθος της ομάδας και ποιοι είναι οι παίκτες, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com