Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στόχος μας η νίκη με τη Norwich»

«Στόχος μας η νίκη με τη Norwich»

Η ισοπαλία της Manchester City με την Sunderland άφησε τους Citizens έξι βαθμούς μακριά από την Liverpool και τέσσερις μακριά από την Chelsea, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Liverpool ταξιδεύει στο Norwich για να αντιμετωπίσει την Κυριακή την ομώνυμη ομάδα, μία ομάδα που πλέον κινδυνεύει αφού βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Liverpool όμως θέλει πάση θυσία τη νίκη, γιατί παίρνοντας τους τρεις βαθμούς κάνει ένα ακόμη βήμα στο μεγάλο όνειρο, να σηκώσει μετά από 24 χρόνια την Premier League.

Η ομάδα του Rodgers με ενδεχόμενη νίκη στο Carrow Road σφραγίζει και την παρουσία της στο Champions League την επόμενη χρονιά. Παρόλα αυτά ο προπονητής της ομάδας, Brendan Rodgers παραμένει προσγειωμένος και κοιτά προσεκτικά το στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δύο πράγματα σκέφτηκα μετά το χτεσινό αγώνα. Φάνηκε το επίπεδο μας στον αγώνα εναντίον της Sunderland. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί με εξαίρεση τα τελευταία 15 λεπτά που η Sunderland πίεσε περισσότερο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς. Πιστεύω επίσης ότι ο χτεσινός αγώνας ήταν ένα δείγμα του τι μπορεί να πάθει κανείς αν θεωρεί κάτι δεδομένο, ενώ υπάρχουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές».

«Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τον αγώνα αυτή την αγωνιστική και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να σταθεροποιηθούμε εκεί που θέλουμε».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com