Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωση και στο Twitter

Αποθέωση και στο Twitter

Αρκετές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου έσπευσαν να δώσουν τα εύσημα στην Liverpool για την μεγάλη νίκη κόντρα στην Manchester City.  Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά για τους παίκτες και γενικότερα για το συγκρότημα του Brendan Rodgers.

Αναλυτικά το τι γράφτηκε:

PierreVan Hooijdonk: «Το εκπληκτικό παιχνίδι. Άλλη κλάση το ομαδικό πνεύμα της Λίβερπουλ, η ομιλία του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ μετά το παιχνίδι είναι το καλύτερο παράδειγμα».

Yossi Benayoun: «Σπουδαίο παιχνίδι να παρακολουθείς, είμαι πραγματικά χαρούμενος για τη Λίβερπουλ, άξιζαν να νικήσουν… ελπίζω να φτάσουν μέχρι το τέλος».

Ray Parlour: «Θα είναι ωραίο για τη Λίβερπουλ να πάρει το πρωτάθλημα, για τον Τζέραρντ. Τι φανταστικός παίκτης και σπουδαίο παιδί».

Zilberto Silva: «Καλημέρα σε όλους. Μεγάλο ματς το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-2. Ωραίο παιχνίδι από τον Φελίπε Κοουτίνιο που για μένα ήταν ο MVP».

Bixente Lizarazu: «Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 προκαλεί ρίγη. Τι ατμόσφαιρα».

Gary Lineker: «Θα βάλω την ουδετερότητά μου σε μία πλευρά και θα πω ότι θα λάτρευα να δω τον Στίβεν Τζέραρντ να σηκώνει το τρόπαιο της Premier League».

Luis Garcia: «Τι εκπληκτικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ για τους 3 πόντους που τους κρατούν στην κορυφή της βαθμολογία για μία ακόμα εβδομάδα, ένα ματς λιγότερο για τον τελικό στόχο».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com