Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hodgson: Δεν πάει πουθενά ο Mascherano

Hodgson: Δεν πάει πουθενά ο Mascherano

Με δηλώσεις του σήμερα ο Roy Hodgson επιβεβαίωσε τις προ ημερών φήμες ότι ο Αργεντινός μέσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

Δεν θέλω να φύγει ο Mascherano. Αυτή τη στιγμή δεν έχει δείξει σημάδια πως θέλει να φύγει απ’ την ομάδα, άρα δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του. Πιστεύω πως ο Javier θα παίξει όπως επίσης θα παίξει και ο Christian (Poulsen) και είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω και τους δυο παίχτες διαθέσιμους.

Η Liverpool είναι μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε πολλά παιχνίδια μέσα στη χρονιά και θα χρειαστούμε πολλούς παίχτες. Δεν φέραμε τον Christian στην ομάδα για να αντικαταστήσει κανέναν, αλλά τον φέραμε για να μεγαλώσουμε το μέγεθος και την ποιότητά μας.

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως ο Maschreano είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς με την Arsenal ο προπονητής μας απάντησε πως «ναι».

Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω ό,τι έχει πει ή υποτίθεται πως έχει πει ο Javier. Δουλεύω μαζί του όποτε μπορώ. Φυσικά και επέστρεψε αργά λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο όμως έχω παρακολουθήσει 7 ή 8 προπονήσεις του μέχρι στιγμής με την ομάδα. Μιλάμε γενικά για το ποδόσφαιρο και στις κουβέντες μας ουδέποτε μου είπε πως θέλει να φύγει, παρά μόνο στην πρώτη μας συζήτηση – πολύ νωρίς – και από τότε δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις.

Σε ό,τι με αφορά, ο Mascherano είναι παίχτης της Liverpool και θα παραμείνει μέχρι να πάει σε κάποια άλλη ομάδα – κάτι το οποίο δεν βλέπω να συμβαίνει. Μπορώ κατηγορηματικά να σας πω ότι δεν έχουμε δεχθεί καμία επίσημη πρόταση για αυτόν και δεν βλέπω τον λόγο – καθημερινά –  να αμφιβάλω για την πίστη του στην ομάδα. Του ξεκαθαρίσαμε πως αν ερχόταν μια πρόταση που θα τον ενδιέφερε, δεν θα στεκόμασταν εμπόδιο στην καριέρα του, όμως μια τέτοια πρόταση δεν έχει έρθει κι έτσι ο Javier συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να παίξει σ’ εμάς.

Φυσικά ο Javier είναι ρεαλιστής και γνωρίζει πως η Liverpool είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και πως πολύ λίγες ομάδες θα ήταν ικανές και άξιες να τον έχουν στο ρόστερ τους.  Αν θα ‘θελε να φύγει από εμάς, θα περίμενε μια πρόταση από μια ομάδα ανάλογου βεληνεκούς, όμως μια τέτοια πρόταση δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής και υποθέτω πως θα ήταν ευτυχισμένος να μείνει εδώ, όμως θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιον γι’ αυτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com