Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carlo Ancelotti: «Ο Klopp έπαθε ότι και ο Arrigo Sacchi»

Carlo Ancelotti: «Ο Klopp έπαθε ότι και ο Arrigo Sacchi»

Τον Ιανουάριο, ο κόσμος του ποδοσφαίρου συγκλονίστηκε συθέμελα όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο Klopp θα αποχωρούσε από τη Liverpool στο τέλος της σεζόν 23/24.

Κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικά φορτισμένης συνέντευξης εκείνη την εποχή, ο Klopp δήλωσε: «Είναι ότι έχω, πώς να το πω, ξεμείνει από ενέργεια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα, προφανώς, το ήξερα ήδη από καιρό ότι θα πρέπει να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά είμαι απολύτως καλά τώρα. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.
Μετά από τα χρόνια που περάσαμε μαζί, και μετά από όλα όσα περάσαμε μαζί, ο σεβασμός για σένα μεγάλωσε, η αγάπη για σένα μεγάλωσε και το λιγότερο που σου χρωστάω είναι η αλήθεια – και αυτή είναι η αλήθεια».

Ο Γερμανός οδήγησε τη Liverpool στη κατάκτηση του Carabao Cup, πριν τερματίσει τρίτος στην Premier League στην τελευταία του σεζόν.

Μιλώντας πρόσφατα στην il Giornale, το αφεντικό της Real Madrid Carlo Ancelotti, ανέφερε «υπερβολικά βάρη» ως πιθανό λόγο για την απόφαση του Klopp να αποχωρήσει.

Ο Ιταλός είπε: «Αυτή ήταν πάντα η δουλειά μας, αλλά η υπόθεση Klopp είναι σημαντική. Η συνεχής πίεση, το φορτίο των ευθυνών γίνονται υπερβολικά βάρη, η εμμονή παίρνει τα πάνω της. Αυτό συνέβη και στον Arrigo Sacchi».

Carlo Ancelotti: «Ο Klopp έπαθε ότι και ο Arrigo Sacchi»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com