Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nunez: «Κοιτούσα πολύ τα social media και αυτό με επηρέασε»

Nunez: «Κοιτούσα πολύ τα social media και αυτό με επηρέασε»

Ο επιθετικός της Liverpool Darwin Nunez, παραδέχτηκε ότι δεν κοιτάζει πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την κριτική, μπλοκάροντας ακόμα και τα θετικά σχόλια.

Ο Nunez αφαίρεσε πρόσφατα όλο το περιεχόμενο της Liverpool από τον λογαριασμό του στο Instagram και έκτοτε άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του σε μια εικόνα του ίδιου και της οικογένειάς του με τη φόρμα των Reds από την τελευταία αγωνιστική της Premier League. Φαινομενικά, δίνει λιγότερη αφορμή για σχόλια στους επικριτές του.

«Από τη στιγμή που ξεκινάς να παίζεις και μέχρι να αποσυρθείς, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σε κριτικάρει. Αποφεύγω να διαβάζω αυτά τα σχόλια», δήλωσε στην Por la jersey στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη. «Πριν, τα έβλεπα πολύ και αυτό με επηρέαζε. Όποιος λέει ότι αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν τον επηρεάζουν, λέει ψέματα. Αυτά τα αρνητικά σχόλια που απευθύνονται σε σένα πάντα θα σε επηρεάζουν».

Για να το ξεπεράσει λοιπόν, το σχέδιό του είναι να αποκλείσει τα πάντα. «Μου λένε τα πάντα, αλλά αγνοώ αυτά τα σχόλια γιατί δεν μου είναι χρήσιμα. Δεν κοιτάζω ποτέ τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τουλάχιστον τώρα δεν κοιτάζω τίποτα, ούτε καν τα καλά. Αν ένα παιχνίδι πάει άσχημα για μένα, στηρίζομαι στην οικογένειά μου», εξήγησε ο Nunez. «Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα για μένα, αγχώνομαι, αλλά προσπαθώ να γελάω με την οικογένειά μου και να μην δείχνω στον γιο μου τον θυμό που έχω. Αυτό που συνέβη στο παιχνίδι είναι ήδη εκεί, έχει ήδη συμβεί και πάντα υπάρχει εκδίκηση».

Αφού πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 και ανέλαβε μια πιο εξέχουσα θέση μετά την αποχώρηση του Roberto Firmino το περασμένο καλοκαίρι, ο 24χρονος αγωνίστηκε να πάρει τον «μανδύα», καθώς οι Κόκκινοι απομακρύνθηκαν από την κούρσα για τον τίτλο.

Ο άλλοτε παραγωγικός πρώην παίκτης της Benfica σκόραρε 18 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μόνο 11 σε μια σεζόν που αποτέλεσε ρεκόρ τερμάτων στην παρουσία του στην Premier League. Ήταν «ένοχος» για 27 «μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν», δεύτερος στη διοργάνωση πίσω μόνο από τον Erling Haaland (36), ο οποίος όμως σκόραρε 27 φορές για τη Manchester City και κέρδισε τόσο τον τίτλο όσο και το Χρυσό Παπούτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Nunez: «Κοιτούσα πολύ τα social media και αυτό με επηρέασε»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com