Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγγελία για νέες θέσεις εργασίας στο ιατρικό προσωπικό της Liverpool

Αγγελία για νέες θέσεις εργασίας στο ιατρικό προσωπικό της Liverpool

Η καλοκαιρινή ανανέωση του προσωπικού της Liverpool θα συνεχιστεί με άλλη μια νέα προσθήκη, καθώς ο σύλλογος προκηρύσσει θέση για την επίβλεψη του νέου ιατρικού τμήματος.

Η αποχώρηση του Jurgen Klopp και ο επακόλουθος ανασχηματισμός των αρμοδιοτήτων έχει ανοίξει αρκετές θέσεις εργασίας στη Liverpool, με τον σύλλογο να προκηρύσσει δημόσια πολλές από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό περιλαμβάνει την αναζήτηση ενός εξειδικευμένου προπονητή στημένων φάσεων για να συμπληρώσει το backroom του Arne Slot, ενώ περαιτέρω αλλαγές θα γίνουν στο προσωπικό φυσικής κατάστασης.

Η Liverpool επιθυμεί να διορίσει έναν νέο προπονητή δύναμης και φυσικής κατάστασης, καθώς και να προσθέσει νέο πρόσωπο στην ομάδα των φυσιοθεραπευτών της πρώτης ομάδας.

Και οι δύο αυτές αγγελίες εργασίας ήρθαν καθώς ο σύλλογος στοχεύει να «αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι ιατρικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες απόδοσης».

????Φυσική κατάσταση με βάση τα δεδομένα

Το γεγονός ότι ο Ruben Peeters από τη Feyenoord, στη νέα θέση του πρώτου προπονητή φυσικής απόδοσης της πρώτης ομάδας, είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Και ένας νέος προκηρυγμένος ρόλος του επικεφαλής των γνώσεων σχετικά με τις επιδόσεις πηγαίνει ακόμη πιο μακριά, με τον διευθυντή έρευνας της Liverpool William Spearman να μοιράζεται το ρόλο μέσω Twitter.

Χωρίς να είναι άμεσα μέλος του προπονητικού επιτελείου, ο επικεφαλής των γνώσεων απόδοσης θα «συνεργάζεται στενά με τις ομάδες φυσικής κατάστασης, ιατρικής και αθλητικής επιστήμης σε όλο τον σύλλογο» για να «παρακολουθεί τους τομείς που η απόδοση θα μπορούσε να βελτιωθεί».

Εργαζόμενος υπό τον Spearman στην ερευνητική ομάδα της Liverpool, θα επικεντρωθεί στην αξιοποίηση των δεδομένων για την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης και της απόδοσης σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό περιλαμβάνει την πρώτη ομάδα, την U23 και τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες των ακαδημιών, αναλύοντας υλικό από αγώνες και προπονήσεις.

????Μια νέα προσέγγιση;

Αυτός ο νέος ρόλος υποδηλώνει ότι η Liverpool υιοθετεί μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση στο ιατρικό της τμήμα μετά από μια σειρά σημαντικών αποχωρήσεων.

Ο Andreas Kornmayer, επικεφαλής της φυσικής κατάστασης και της προετοιμασίας και ο Dr. Andreas Schlumberger, επικεφαλής της αποκατάστασης και της απόδοσης, αποχώρησαν από τον σύλλογο μαζί με τον Klopp, αφήνοντας κενές κρίσιμες αρμοδιότητες.

Όπως και με το ευρύτερο προσωπικό – το οποίο περιλαμβάνει την άφιξη του Hans Leitert ως επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος τερματοφυλάκων της Fenway Sports Group – αυτό έχει οδηγήσει σε επέκταση της προσέγγισής τους.

Σαφώς υπήρχαν επιφυλάξεις για το ρεκόρ φυσικής κατάστασης της Liverpool καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του Klopp και η ελπίδα θα είναι ότι αυτοί οι νέοι διορισμοί μπορούν μόνο να βελτιώσουν την κατάσταση.

Η Liverpool δεν έχει ακόμη ορίσει νέο προπονητή τερματοφυλάκων μετά την αποχώρηση του John Achterberg, ενώ δεν έχουν επιβεβαιωθεί περαιτέρω προσθήκες στο επιτελείο του Slot.

Αγγελία για νέες θέσεις εργασίας στο ιατρικό προσωπικό της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com