Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τυχαία και εγκάρδια συνάντηση Rodgers με Klopp στην Ισπανία

Τυχαία και εγκάρδια συνάντηση Rodgers με Klopp στην Ισπανία

Ο Jurgen Klopp εθεάθη στην Ισπανία, να διασκεδάζει σε τυχαία συνάντηση με τον πρώην προπονητή της Liverpool, Brendan Rodgers.

Από τότε που ο Κlopp έφυγε από τη Liverpool, χαλαρώνει και εκμεταλλεύεται στο έπακρο το καλοκαίρι. Πιο πρόσφατα, εθεάθη στην Ισπανία με τον Rogers

Ο αρθρογράφος της Belfast Telegraph, Steven Beacom, βρισκόταν στο εξωτερικό παίρνοντας συνέντευξη από τον μάνατζερ της Celtic και ενώ ήταν εκεί, συνάντησε τον Κlopp με τη σύζυγό του.

Η τελευταία τράβηξε μια υπέροχη φωτογραφία τον δημοσιογράφο, πλαισιωμένο από τα δύο πρώην προπονητές της Liverpool, χαμογελώντας στον ισπανικό ήλιο.

Ο Beacom έγραψε στο X: «Τρεις τύποι έξω στον ισπανικό ήλιο, δύο υπέροχοι μάνατζερ και μια διασκεδαστική φωτογραφία… Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Brendan και τον Jurgen να δείχνουν τόσο χαλαροί και να διασκεδάζουν».

Ενώ ο Κlopp απολάμβανε τον ήλιο στην Ισπανία παίζοντας padel, βρέθηκε για Λίγο στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League. Πριν την σέντρα του Τελικού, ο Klopp εθεάθη να τραγουδά το You’ll Never Walk Alone στο Wembley. Έγινε αντιληπτός μαζί με την σύζυγό του την Ulla, τον γιο του Marc, τον θετό γιο του Dennis και φίλους, και έγινε υποδοχή ήρωα από τους υποστηρικτές της Dortmund. Ο πρώην προπονητής της Liverpool και της Dortmund, μοιράστηκε μια selfie από τις εξέδρες στη νέα του σελίδα στο Instagram, γράφοντας «απόψε είμαι οπαδός!». Φυσικά, δέχτηκε επίσης τεράστιες επευφημίες από τους οπαδούς της Dortmund όταν εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη πριν από τον αγώνα.

Τέσσερις ημέρες νωρίτερα, είχε επιστρέψει στο Liverpool για μια συναισθηματική βραδιά στο M&S Bank Arena, όπου είπε το τελευταίο αντίο στους υποστηρικτές του. Ωστόσο, σύντομα θα επιστρέψει ξανά στο Liverpool για να παρακολουθήσει την Taylor Swift να τραγουδάει στο Anfield. Η σύζυγος του Klopp Ulla, αγόρασε εισιτήρια για να δει ένα από τα σόου, γεγονός που αποκάλυψε ο Γερμανός κατά τη διάρκεια ενός Q&A του προσωπικού την τελευταία του εβδομάδα στο κλαμπ, αποκαλύπτοντας επίσης ότι στη συνέχεια άρχισε να της τραγουδάει το «Shake It Off», σύμφωνα με την Athletic. Οι συναυλίες γίνονται στις 13, 14 και 15 Ιουνίου, αλλά μένει να δούμε σε ποια θα παρευρεθεί ο Κlopp. Αν θέλει να δει τη Γερμανία να ξεκινά το Euro 2024, δεν θα είναι η παράσταση της 14ης Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, ο Rogers θα συνεχίσει να χαλαρώνει στις διακοπές του προτού επιστρέψει στην προετοιμασία με τη Celtic, όπου απολαμβάνει τη δεύτερη περίοδο του ως αφεντικό.

Τον Οκτώβριο του 2015, ο Κlopp προσλήφθηκε μόλις τέσσερις ημέρες μετά την απόλυση του Rogers από προπονητής της Liverpool, αλλά δεν υπάρχει σαφώς και δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πρώην προπονητών. Ο Γερμανός έκανε ακόμη και την παλιά έπαυλη του Rogers το σπίτι του στο Merseyside, στο ίδιο σπίτι που να μετακομίσει και ο Arne Slot!

Τυχαία και εγκάρδια συνάντηση Rodgers με Klopp στην Ισπανία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com