Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 10 παίκτες της Liverpool που πάνε στο Euro 2024 με 1 όνομα έκπληξη

Οι 10 παίκτες της Liverpool που πάνε στο Euro 2024 με 1 όνομα έκπληξη

Οι 10 παίκτες της Liverpool που πηγαίνουν στο Euro 2024 επιβεβαιώθηκαν, με τουλάχιστον οκτώ να έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να κερδίσουν τη διοργάνωση.

Η Liverpool θα έχει 10 παίκτες που θα εκπροσωπούν τις χώρες τους στο Euro της Γερμανίας, με τρεις από αυτούς να είναι αρχηγοί των εθνών τους αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον, θα υπάρξουν τρία παιχνίδια στη φάση των ομίλων με παίκτες της Liverpool να εμφανίζονται σε αντίπαλες ομάδες.

Και, με τουλάχιστον οκτώ από τους παίκτες να περιμένουν να προχωρήσουν, θα μπορούσε να υπάρξει αρκετή επιρροή των Reds στα τελευταία στάδια τον Ιούλιο.

Εδώ είναι οι 10 παίκτες της Liverpool που επιβεβαιώθηκε ότι θα πάνε στο Euro 2024:

1)Σκωτία – Robertson
Αναμετρήσεις Ομίλου Α:
Γερμανία – 14 Ιουνίου
Ελβετία – 19 Ιουνίου
Ουγγαρία – 23 Ιουνίου

Ο αρχηγός της Σκωτίας πηγαίνει στο Euro 2024 μετά από μια εντυπωσιακή προκριματική πορεία για την ομάδα του Steve Clark. Ο Ben Doak μπορεί να είχε πάει μαζί του στη Γερμανία, αλλά ο νεαρός αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τους αγώνες προθέρμανσης λόγω τραυματισμού.

Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, θα αντιμετωπίσει τον αρχηγό της Ουγγαρίας και συμπαίκτη του στην Liverpool Dominik Szoboszlai και θα είναι το καθοριστικό παιχνίδι του ομίλου. Πριν από τότε, ωστόσο, θα οδηγήσει την ομάδα του στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, απέναντι στη γηπεδούχο Γερμανία στο Allianz Arena της Bayern Munich.

2) Ουγγαρία – Szoboszlai

Αναμετρήσεις Ομίλου Α:
Ελβετία – 15 Ιουνίου,
Γερμανία – 19 Ιουνίου,
Σκωτία – 23 Ιουνίου

Εκτός από τις συγκρούσεις με τη Σκωτία και τη Γερμανία, μια σκληρή αναμέτρηση με την Ελβετία περιμένει την Ουγγαρία. Εάν θέλουν να προχωρήσουν στα νοκ-άουτ στάδια, θα πρέπει να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα στον εναρκτήριο αγώνα τους. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αποδώσει ο Szoboszlai για τη χώρα του, δεδομένου του μέτριου τέλους στην σεζόν με τη Liverpool.

3) Αγγλία – Alexander-Arnold & Gomez
Αναμετρήσεις Γ’ ομίλου:
Σερβία – 16 Ιουνίου,
Δανία – 20 Ιουνίου,
Σλοβενία – 25 Ιουνίου

Με τον Curtis jones πλέον σε διακοπές και τον Quansah σε αναμονή, ο Trent Alexander-Arnold και ο Joe Gomez είναι οι μόνοι δύο Κόκκινοι που έχουν απομείνει στην ομάδα της Αγγλίας. Η Αγγλία είναι από τα φαβορί για να κερδίσει το τουρνουά και, αν το κάνει, ο Alexander-Arnold θα είναι καθοριστικός. Ο Gareth Southgate χρησιμοποιεί τον παίκτη της Liverpool ως μέσο και μέχρι στιγμής έχει εντυπωσιάσει αρκετά ώστε να είναι στην αρχική ενδεκάδα που προτιμούν οι περισσότεροι οπαδοί. Ο Gomez θα ηθελε να συμμετέχει από την αρχή, αλλά πιθανότατα θα παίξει μόνο ως αλλαγή. Η ευελιξία του ήταν ο κύριος λόγος επιλογής.

4)Ολλανδία – Van Dijk, Gakpo, Gravenberch
Τα παιχνίδια του Δ’ ομίλου:
Πολωνία – 16 Ιουνίου
Γαλλία – 21 Ιουνίου
Αυστρία – 25 Ιουνίου

Με τους Ryan Gravenberch, Cody Gakpo και τον αρχηγό Virgil van Dijk να επιλέγονται από τον Ronald Koeman για να εκπροσωπήσουν την Ολλανδία, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς της Liverpool. Και δεν είναι μόνο αυτή η τριάδα που θα είναι στην διοργάνωση αλλά έχει ενδιαφέρον και με τον Lutsharel Geertruida που συνδέεται με τη Liverpool αλλά και τον Teun Koopmeiners.

Ο πρώην Red Gini Winaldum, θα παίξει επίσης βασικό ρόλο καθώς η Ολλανδία θέλει να κερδίσει το πρώτο της διεθνές τουρνουά από το Euro 1988. Εκείνη τη χρονιά, η διοργάνωση φιλοξενήθηκε επίσης στη Γερμανία.

5)Γαλλια – Konate
Προβολές Δ’ ομίλου:
Αυστρία – 17 Ιουνίου
Ολλανδία – 21 Ιουνίου
Πολωνία – 25 Ιουνίου

Μαζί με την Αγγλία, η Γαλλία είναι η ομάδα που διαφημίζεται για την κατάκτηση του Euro. Παίζοντας με τρεις μπακ, ο Deschamps χρησιμοποίησε τον Konate ως μέσο σέντερ μπακ στον πρώτο τους φιλικό αγώνα. Οι Γάλλοι έχουν έναν όμιλο από τον οποίο αναμένεται να προκριθούν, αλλά περιλαμβάνει ένα δύσκολο ματς με την Ολλανδία.

6) Τσεχία-Jaros

Τα παιχνίδια του ΣΤ ομίλου:
Πορτογαλία – 18 Ιουνίου
Γεωργία – 22 Ιουνίου
Τουρκία – 26 Ιουνίου

Αφού έλαβε την πρώτη του κλήση στην ομάδα της Τσεχικής Δημοκρατίας τον Μάρτιο, ο Vitezslav Jaros έκανε το ντεμπούτο του σε ένα φιλικό με τη Μάλτα. Αυτό έρχεται μετά από έναν υπέροχο χρονικό ως δανεικός στη Sturm Guards, όπου κέρδισε ένα double πρωταθλήματος και κυπέλλου, ανατρέποντας τη Red Bull Salzburg από την αυστριακή κυριαρχία της.

Παρά την εντυπωσιακή περίοδο δανεισμού του, ο Jaros δεν αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή στο Euro. Αυτός ο ρόλος θα ανήκει στον Matej Kovar της Bayer Leverkusen ή στον Jindrich Stanek της Slavia Prague.

7) Πορτογαλία-Jota

Τα παιχνίδια του ΣΤ ομίλου:
Τσεχία – 18 Ιουνίου
Τουρκία – 22 Ιουνίου
Γεωργία – 26 Ιουνίου

Ο Diogo Jota μπορεί να μην ξεκινήσει για την Πορτογαλία, δεδομένης της σπασμωδικής φύσης της σεζόν του στο Anfield, αλλά θα εξακολουθεί να παίζει βασικό ρόλο στην πορεία τους. Όταν είναι έτοιμος, παίζει συχνά στα αριστερά για την ομάδα του Roberto Martinez. Οι Πορτογάλοι έχουν αναμφισβήτητα το πιο εύκολο όμιλο από όλους και ελπίζουμε ότι θα αφήσουν χρόνο στον Jota να εξελιχθεί στο τουρνουά.

Άλλες σημαντικές ημερομηνίες

Γύρος 16: 29 Ιουνίου – 2 Ιουλίου
Προημιτελικοί: 5-6 Ιουλίου
Ημιτελικοί: 9-10 Ιουλίου
Τελικός: 14 Ιουλίου, 20:00

Οι 10 παίκτες της Liverpool που πάνε στο Euro 2024 με 1 όνομα έκπληξη
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com