Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτάσεις βιβλίων για καλοκαίρι γύρω από Liverpool & Jurgen Klopp

Προτάσεις βιβλίων για καλοκαίρι γύρω από Liverpool & Jurgen Klopp

Οποιαδήποτε ευκαιρία να ξαναζήσετε την εποχή του Jurgen Klopp στο Anfield αξίζει να την πάρετε – και ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν αμέτρητα λαμπρά βιβλία στα οποία μπορούμε να εμβαθύνουμε ακριβώς γι’ αυτό!

Η Liverpool FC δεν έχει λίγα εξαιρετικά βιβλία που αντανακλούν την απίστευτη ιστορία του συλλόγου ή αυτούς που φόρεσαν το σήμα. Μας κακομαθαίνει μάλιστα η πληθώρα της επιλογής. Και το ίδιο ισχύει για τη θητεία του Klopp – εννέα σεζόν με απίστευτες αναμνήσεις που έχουν καταγραφεί σε διάφορα βιβλία όλα αυτά τα χρόνια.

Είτε είστε κάποιος για μια βαθιά «κατάδυση» στην ανάγνωση, είτε κάτι πιο συναισθηματικό, υπάρχει ένα βιβλίο για όλους και έχουμε επιλέξει μερικά από τα αγαπημένα μας για τον Klopp, τα οποία και σας συστήνουμε παρακάτω:

Believe Us – Melissa Reddy

Από τον δημοσιογράφο Reddy, αυτό το βιβλίο είναι μια αφήγηση για το πώς ο Klopp αναβίωσε τη Liverpool και την οδήγησε στο ιερό δισκοπότηρο, και στο εσωτερικό του υπάρχουν συνεντεύξεις με οπαδούς και βασικό προσωπικό της αίθουσας, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Jurgen.

Intensity – Pep Lijnders

Η εσωτερική ιστορία από το δεξί χέρι του Klopp Lijnders, δεν μπορείτε να πλησιάσετε πολύ περισσότερο από αυτό! Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς την απίστευτη τετραπλή καταδίωξη το 2021/22 – είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να το καταβάλετε.

Klopp: My Liverpool Romance – Anthony Quinn

Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για την εμβάθυνση στον Klopp και τον άνθρωπο πίσω από τον μάνατζερ. Δεν είναι μια βιογραφία του Γερμανού αλλά μάλλον μια αντανάκλαση του τι τον χωρίζει από τους άλλους. Ένα ερωτικό γράμμα, αν θέλετε, που θα έχει απήχηση σε εκατομμύρια.

Champions Under Lockdown: Red Odyssey III – Jeff Goulding

Οποιοδήποτε από τα βιβλία της σειράς «Κόκκινη Οδύσσεια» του Goulding αξίζει να το αγοράσετε, αλλά αυτό αφηγείται την ιστορία μιας σεζόν όπως καμία άλλη, από τις βεράντες.

Το 2019/20, η Liverpool τελείωσε την 30χρονη αναμονή της για έναν τίτλο πρωταθλήματος, αλλά θα υπήρχε ένα τελευταίο εμπόδιο για τους Reds να διεκδικήσουν το έπαθλό τους: μια παγκόσμια πανδημία.

Jurgen Said to Me – Dan Morgan

Αυτή είναι μια ιστορία ανθρώπινου ενδιαφέροντος, που επικεντρώνεται στον άνθρωπο που μόνος του ένωσε ένα κλαμπ, αλλά είναι επίσης μια ωδή σε μια πόλη που όλοι αγαπάμε. Ένα συγκινητικό διάβασμα.

Data Game – Josh Williams

Αυτό δεν αφορά μόνο τον Klopp, αλλά την ιστορία της αναλυτικής επανάστασης του συλλόγου τον 21ο αιώνα, στην οποία ο Γερμανός έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ένα διασκεδαστικό ανάγνωσμα γραμμένο με χρονολογική σειρά.

This Red Planet – Paul Tomkins

Μια λαμπρή ανασκόπηση του τρόπου με τον οποίο ο Klopp και οι ιδιοκτήτες του συλλόγου μετέτρεψαν μια προβληματική ομάδα σε πρωταθλητές κόσμου, Ευρώπης και Αγγλίας, μια σε βάθος περιγραφή που βασίζεται στην άποψη ενός οπαδού.

Προτάσεις βιβλίων για καλοκαίρι γύρω από Liverpool & Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com