Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι κομβικές ημερομηνίες για την Liverpool αυτό το καλοκαίρι

Οι κομβικές ημερομηνίες για την Liverpool αυτό το καλοκαίρι

Με τόσα πολλά να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις ημερομηνίες-κλειδιά που πρέπει να σημειώσουν οι οπαδοί της Liverpool.

Θα είναι ένα καλοκαίρι αλλαγών για τη Liverpool. Με τον προπονητή Arne Slot να αναλαμβάνει από τον Jurgen Klopp, θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο την προετοιμασία για να διασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση. Προς το παρόν, έχουν προγραμματιστεί τρεις αγώνες προετοιμασίας, αλλά πριν από αυτό, υπάρχει το μικρό θέμα του Euro 2024 και του Copa America.

Ακολουθούν οι βασικές ημερομηνίες για την ατζέντα σας αυτό το καλοκαίρι:

????Κυριακή 14 Ιουνίου – Ανοίγει το παράθυρο μεταγραφών

Μολονότι οι φήμες έχουν κυκλοφορήσει εδώ και εβδομάδες, η μεταγραφική αγορά της Premier League ανοίγει επίσημα στις 14 Ιουνίου.
Αυτή είναι η στιγμή που οι παίκτες μπορούν επίσημα να βάλουν το στυλό στο χαρτί και να εγγραφούν σε νέους συλλόγους ενόψει της νέας σεζόν.
Ο νέος αθλητικός διευθυντής Richard Hughes θα συνεργαστεί στενά με τον Slot για να προσλάβει τους καλύτερους παίκτες για τη Liverpool σε θέσεις σχετικής αδυναμίας.

Το παράθυρο κλείνει στις 30 Αυγούστου.

????Κυριακή 14 Ιουνίου – Ξεκινά το Euro 2024

Την ίδια ημέρα, το Euro 2024 αρχίζει στις 22:00, όταν ο Andy Robertson οδηγεί τη Σκωτία στην Allianz Arena για να αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Στη φάση των ομίλων, σημειώστε την 21η Ιουνίου στο ημερολόγιό σας για το Γαλλία – Ολλανδία και κρατήστε επίσης ελεύθερη την 23η Ιουνίου για το Σκωτία – Ουγγαρία. Με το τουρνουά να περιλαμβάνει 24 ομάδες, όλοι οι παίκτες της Liverpool έχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουν στα νοκ άουτ φάση.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου.

????Τρίτη 18 Ιουνίου – ανακοινώνουν το πρόγραμμα της Premier League

Είναι πάντα μια συναρπαστική ημέρα όταν ανακοινώνονται οι αγώνες της νέας σεζόν. Φέτος δεν θα είναι διαφορετικά, καθώς θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι ανταγωνιστικοί αντίπαλοι του Slot ως προπονητής της Liverpool. Ένας ωραίος, απλός εντός έδρας αγώνας θα ήταν ιδανικός για να ξεκινήσουμε νικηφόρα.

????Παρασκευή 21 Ιουνίου – Αρχίζει το Copa America

Η Liverpool αναμένεται να έχει τέσσερις παίκτες στο Copa American του φετινού καλοκαιριού: τον Alexis Mac Allister, τον Luis Diaz, τον Darwin Nunez και τον Alisson. Το τουρνουά, που διεξάγεται στις ΗΠΑ, θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου, όταν η Αργεντινή θα παίξει με τον Καναδά στην Ατλάντα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει το ξυπνητήρι σας στις 4 π.μ. στις 3 Ιουλίου, για την αναμέτρηση Κολομβία – Βραζιλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στη 1 π.μ.

????1η Ιουλίου – Πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

Δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία για το πότε οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Merseyside για να ξεκινήσουν την προετοιμασία, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Slot θέλει να ξεκινήσει γρήγορα. Ο Chris Bascombe της Telegraph ανέφερε ότι ο Ολλανδός έχει μεταφέρει την έναρξη της προετοιμασίας μια εβδομάδα νωρίτερα.

«Η ομάδα θα ξανασυναντηθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου – έτσι ώστε να αρχίσει να εγκλιματίζεται στο νέο του περιβάλλον», έγραψε ο δημοσιογράφος.

????27 Ιουλίου – Real Betis

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που για πολλούς από εμάς θα γίνει πραγματικά αντιληπτό ότι ο Klopp δεν είναι πλέον προπονητής της Liverpool.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο πρώτος προγραμματισμένος αγώνας της Liverpool για την προετοιμασία έρχεται κόντρα στη Real Betis στο Acrisure Stadium στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ.

????1 Αυγούστου – Arsenal

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στη Φιλαδέλφεια με αντίπαλο την Arsenal. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος θα συμμετάσχει σε αυτούς τους πρώτους αγώνες προετοιμασίας, δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες ενδέχεται να προσχώρηση με της εθνικές τους στο Euro και στο Copa America.

Κάθε παίκτης αναμένεται να πάρει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ρεπό. Για παράδειγμα, μια έξοδος από τη φάση των ομίλων στο Euro θα έβλεπε έναν παίκτη να παρουσιαστεί στη Liverpool την εβδομάδα που αρχίζει στις 15 Ιουλίου.

????4 Αυγούστου – Man United

Προς το παρόν, ο τελευταίος αγώνας της προετοιμασίας θα είναι με τη Man United στο στάδιο Williams-Brice της Νότιας Καρολίνας. Υπάρχει, όμως, η δυνατότητα να προγραμματιστεί μια αναμέτρηση πριν ή μετά το ταξίδι των Κόκκινων στην Αμερική, κάτι που ο Slot μπορεί κάλλιστα να θέλει να κανονίσει.

????17 Αυγούστου – Ξεκινά η Premier League

Μετά από ενάμιση μήνα προετοιμασίας, το Σαββατοκύριακο 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει επιτέλους η Premier League. Θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της Liverpool όταν θα ανακοινωθούν οι αγώνες στις 18 Ιουνίου.

Οι κομβικές ημερομηνίες για την Liverpool αυτό το καλοκαίρι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com