Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Liverpool»

Mac Allister: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Liverpool»

Μετά τις φήμες ότι ο Alexis Mac Allister θα μπορούσε να κάνει τη μετάβαση στη Real Madrid λόγω μιας ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, ο μέσος της Liverpool απάντησε τώρα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος Marcelo Benedetto ισχυρίστηκε μέσω του DSPORTS Radio ότι, ο Mac Allister ήταν στόχος της Real Madrid. Ο ισχυρισμός ήταν ότι ο 25χρονος έχει ρήτρα αποδέσμευσης αξίας μόνο 60 εκατομμυρίων λιρών στο συμβόλαιό του με τη Liverpool και θα μπορούσε να χρισθεί διάδοχος του Toni Kroos.

Αλλά μετά την προσγείωση του στην Αργεντινή για να ενταχθεί στην Εθνική της χώρα του εν όψει των προετοιμασιών για το Copa America, ο Mac Allister ρωτήθηκε για τους «συνδέσμους» με τη Real και επέμεινε ότι ήταν «πολύ χαρούμενος» στο Anfield.

«Δεν ασχολούμαι με υποθέσεις, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Liverpool», είπε στο ESPN. «Πιστεύω ότι ήταν μια καλή σεζόν ατομικά. Είχαμε κάποιους στόχους που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε, αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή σεζόν».

Ο Mac Allister είναι μέλος της «προκριματικής» ομάδας των 29 παικτών για το τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 20 Ιουνίου και 14 Ιουλίου, με το γκρουπ αυτό να περικοπεί στους 26.

«Είμαι χαρούμενος για την κλήση, είναι πάντα περήφανος να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», συνέχισε. «Έμαθα για την κλήση μέσω των social media».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Mac Allister έχει δεσμευτεί για τη Liverpool, παρά την απροσδόκητη αποχώρηση του προπονητή που τον έφερε στο Merseyside. Το Νο. 10 των Reds είναι βασικός παίκτης τους και διέπρεψε στην πρώτη του χρονιά μετά την άφιξή του από την Brighton, ως αναμφισβήτητα ο παίκτης της σεζόν του συλλόγου.

Ο ισχυρισμός ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του είναι πολύ αμφίβολος, καθώς δεν είναι κάτι στο οποίο η Liverpool θα συμφωνούσε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Μπορεί να αναμένεται ενδιαφέρον από συλλόγους όπως η Real, δεδομένης της ποιότητας του Mac Allister, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο Anfield για πολλά χρόνια ακόμα.

Mac Allister: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com