Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ απογοητευμένος»

Klopp: «Είμαι πολύ απογοητευμένος»

Την απογοήτευση του για την ήττα της ομάδας του στο Goodison Park από την Everton, εξέφρασε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του Derby, αναφερόμενος τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη μάχη του τίτλου που τελείωσε για τους Reds.

Ο Γερμανός για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση είχε να πει:

“ Δεν υπάρχουν καθόλου καλές σκέψεις. Είμαι πολύ απογοητευμένος προφανώς. Είχα τώρα μερικές συνεντεύξεις και θα έλεγα ότι μπορείτε να συνοψίσετε: δεν ήταν αρκετά καλή εμφάνιση. Παίξαμε το παιχνίδι, ή το αφήσαμε να συμβεί, το παιχνίδι που ήθελε η Everton. Πέτυχαν δύο γκολ από στημένες φάσεις. Στο πρώτο αμυνθήκαμε με κάποιο τρόπο τρεις φορές, αλλά στο τέλος τους το βάλαμε σε ένα πιάτο και δεν νομίζω ότι ο Branthwaite το σκόραρε, δεν χτύπησε καν τη μπάλα σωστά, αλλά η μπάλα κυλάει πάνω από τη γραμμή. ”

“ Μετά από αυτό είχαμε την καλύτερη μας περίοδο, τους πιέσαμε πραγματικά, δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Πηγαίνοντας έτσι στο ημίχρονο, κάθε κατάσταση που χάναμε έδινε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην Everton και την αφαιρούσε από εμάς. Δεν είχαμε ποτέ τη δυναμική και αυτό δεν βοήθησε. ”

“ Και μετά το δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν επίσης αρκετά καλό. Μετά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι όλοι όσοι είναι με την Everton είδαν αυτό το γκολ ήδη 20 φορές ή κάτι τέτοιο, αυτή είναι η ρουτίνα τους. Όλοι ξέρουν ότι στέλνουν την μπάλα εκεί. Στο τέλος, ο παίκτης είναι ούτως ή άλλως εντελώς ελεύθερος. Δεν το είδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα. Είναι 2-0, παίξαμε όπως παίξαμε, προφανώς δεν ήταν η πιο εμπνευσμένη εμφάνιση όλων των εποχών. ”

“ Λυπάμαι πραγματικά για τους ανθρώπους, μας, λυπάμαι πραγματικά για αυτό προφανώς. Ο κόσμος μου έλεγε τόσο συχνά για το σπουδαίο μου ρεκόρ [στα ντέρμπι], ειδικά πριν από το ντέρμπι ακούς, «Μα ποτέ δεν χάνεις εδώ». Αλλά όντως ποτέ δεν χάσαμε στο παρελθόν και αυτό είναι πραγματικά διαφορετικό. Ζητώ πραγματικά συγγνώμη για αυτό, ήταν περιττό αλλά συνέβη. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Μπορείτε να φανταστείτε ότι τώρα θα είναι μια πρόκληση προφανώς ψυχικά και σωματικά. Σωματικά, ήταν ξεκάθαρο. Εάν κερδίσεις ένα παιχνίδι, τότε το ψυχικό κομμάτι δεν είναι προφανώς τεράστιο πρόβλημα, αλλά τώρα έχουμε και τα δύο πράγματα να κάνουμε. Και μάλλον η West Ham μας περιμένει και τρίβει τα χέρια της και ελπίζει να έρθουμε εκεί με το ένα πόδι. Αλλά θα προσπαθήσω απολύτως τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι είμαστε πολύ περισσότερο ο εαυτός μας από ό,τι ήμασταν απόψε. ”

Πως βλέπει πλέον τη μάχη του τίτλου:

“ Το καταλαβαίνω, είναι μέρος της δουλειάς, αλλά δεν ξέρω γιατί πρέπει να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση – προφανώς μπορείτε να δείτε τον πίνακα. Λοιπόν, πρέπει να πω τώρα ότι είμαστε ακόμα πλήρως μέσα; Χρειαζόμαστε μια κρίση στη [Manchester] City και την Arsenal και πρέπει να κερδίσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες, γιατί αν αρχίσουν τώρα να χάνουν όλα τα παιχνίδια και κάνουμε ό,τι κάναμε απόψε, τίποτα δεν θα αλλάξει. Και δεν είμαστε ασφαλείς ούτε για το Champions League, οπότε πρέπει απλώς να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. ”

“ Βλέπετε ότι βιαζόμαστε μπροστά στο γκολ, μπορείτε να το δείτε. Είναι πολύ καιρό πριν, αλλά κατηγορώ λίγο το παιχνίδι με τη United για αυτό, τόσες πολλές ευκαιρίες και παίζεις πολύ καλά αλλά δεν παίρνεις τίποτα για αυτό. Αυτό είναι πραγματικά κακό. ”

“ Από τότε, δημιουργούμε αλλά δεν σκοράρουμε αρκετά συχνά και αυτό δεν βοηθάει. Δεν είναι όπως σε μια κατάσταση όπως να μην σκοράρεις και μετά να [σκέφτεσαι], «Α, ξεχάστε το, ποιος νοιάζεται;» Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν να έβαλες 15 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε να το δείτε και αυτό είναι πρόβλημα. Είναι πάντα έτσι: πρέπει να παλέψεις σε αυτές τις περιόδους, ποτέ δεν ήταν διαφορετικό. Ο κόσμος με ρώτησε ήδη για τη νοοτροπία. Η νοοτροπία έχει διαφορετικές πτυχές. Δεν είναι πρόβλημα νοοτροπίας. Τα αγόρια θέλουν, κανείς δεν κάνει κάτι τέτοιο επίτηδες. ”

“ Είναι δουλειά μου να τους φέρω σε μια κατάσταση που να νιώθουν σίγουροι ότι θα το κάνουν. Με αυτό το κομμάτι, είμαι υπεύθυνος για όλα όσα συνέβησαν απόψε, οπότε δεν είναι ότι αισθάνομαι υπέροχα. Αλλά αυτό είναι προφανώς το πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου, και αυτή τη στιγμή δεν λειτούργησε και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. ”

Ο Jürgen Klopp εξέφρασε την απογοήτευση του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com