Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τη κακή μας φόρμα»

Klopp: «Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τη κακή μας φόρμα»

Ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα στο Goodison Park κόντρα στην Everton χθες το βράδυ, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους της κακής φόρμας της ομάδας τον τελευταίο μήνα, που έχουν οδηγήσει στην απώλεια του FA Cup, του Europa League και πιθανότατα της Premier League.

Ερωτηθείς για τους λόγους των κακών εμφανίσεων, απάντησε:

“ Υπάρχουν διάφορες πτυχές, σίγουρα. Οι παίκτες που έπαιξαν όλα τα παιχνίδια δεν είναι τόσο φρέσκοι, αλλά το ίδιο ισχύει για άλλες ομάδες. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, πραγματικά – εφόσον τα αγόρια είναι σε φόρμα, δεν τραυματίζονται, αυτό βοηθά. Επιτρέψτε μου να πω ότι ο Gabriel και ο Saliba έπαιξαν όλα τα παιχνίδια για την Arsenal. Έπαιξαν λίγο λιγότερο από εμάς; Δεν ξέρω καν 100% – αλλά έπαιξαν επίσης πολλά παιχνίδια. Το να επιστρέψεις από τραυματισμό είναι προφανώς λίγο διαφορετικό, λόγω της έντασης – το παιχνίδι δεν σε περιμένει. ”

“ Επιθετικά είναι μια εξαιρετικά έντονη δουλειά, πάντα υψηλό σπριντ, πάντα πηγαίνεις, πηγαίνεις, πηγαίνεις και το ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε [παίκτες] είναι το δύσκολο. ”

“ Ξέρω ότι είχαμε τον Dannsy [Jayden Danns] στον πάγκο, αλλά δεν ξέραμε αν έπρεπε να τον βάλουμε λόγω των δύο καταστάσεων – με τον Diogo [Jota] μάθαμε μόλις πριν από δύο ημέρες [για τον τραυματισμό] και με τον Cody [Gakpo] σήμερα. ”

“ Λοιπόν, αυτό τώρα δεν είναι παιχνίδι για ένα 18χρονο αγόρι, ο Tarkowski και ο Braithwate σε σκοτώνουν σε αυτές τις καταστάσεις και αυτό δεν βοηθάει. Έτσι, πολλά πράγματα συνενώθηκαν [και] δεν είναι καλό timing, το παραδέχομαι. Θα προτιμούσα να κάθομαι εδώ, να έχω κερδίσει 4-0, να πετάω και να ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Όπως είπα, η δουλειά είναι να κερδίζεις ποδοσφαιρικούς αγώνες και όσο περισσότερο κερδίζεις, τόσο πιο επιτυχημένος είσαι. Προς το παρόν, δεν κερδίσαμε αρκετούς για να πάρουμε κάτι από τη σεζόν ακόμα, οπότε θα έπρεπε καλύτερα να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά. ” Σημείωσε ο Klopp.

Η εξήγηση από τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com