Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψηλά στη λίστα της Liverpool ο Arne Slot

Ψηλά στη λίστα της Liverpool ο Arne Slot

Στην τελική ευθεία δείχνει να βρίσκεται η αναζήτηση του επόμενου προπονητή της Liverpool, με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί να αναφέρουν πως ο Arne Slot κερδίζει συνεχώς πόντους, ώστε να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η περίπτωση του Ruben Amorim δείχνει να έχει πλέον τελειώσει για τους Reds, οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους κυρίως στον Ολλανδό προπονητή της Feyenoord.

Ο 45χρονος που κέρδισε το κύπελλο Ολλανδίας την Κυριακή με τη Feyenoord και το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή της Κόκκινης λίστας, με την Ολλανδική ομάδα να επιθυμεί πάντως να τον κρατήσει στο De Kuip και για την επόμενη σεζόν.

Το 2022 είχε φτάσει στον τελικό του Uefa Europa Conference League με τη Feyenoord, ενώ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στη λίστα της Tottenham, πριν εκείνη καταλήξει στην περίπτωση του Ange Postecoglou.

Το συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ολλανδίας ολοκληρώνεται το 2026, όμως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στη Liverpool αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο που έχει επιδείξει στην Ολλανδία, καθώς και η δουλειά του με τους νεαρούς παίκτες της Feyenoord.

Για την ώρα το μοναδικό που επιβεβαιώνεται από το Merseyside, είναι πως ο Slot πράγματι βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Klopp, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως έχει υπάρξει κάποια συμφωνία ή προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο αναμένονται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τους Michael Edwards και Richard Hughes να είναι αποφασισμένοι να εντείνουν τις επαφές για την εύρεση του εκλεκτού.

Ο Arne Slot αρέσει στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com