Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ σημαντικές οι επιστροφές των Trent & Jota»

Klopp: «Πολύ σημαντικές οι επιστροφές των Trent & Jota»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας μετά το πέρασμα της Liverpool με 1-3 από το Craven Cottage στάθηκε στις επιστροφές των πολύ σημαντικών, Trent Alexander-Arnold και Diogo Jota, δύο παικτών που έλειψαν πολύ από την ομάδα το περασμένο διάστημα.

Ερωτηθείς για το πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Trent στην 11αδα, ο Γερμανός είπε:

“ Είναι εξαιρετικά σημαντική. Υπερ-σημαντική. Αλλά, για παράδειγμα, ένα από τα πετυχημένα αστέρια αυτής της σεζόν είναι ο Conor Bradley, ο οποίος έπαιξε τη θέση και έπαιξε σε μερικά παιχνίδια ποδόσφαιρο όπου όλοι σκεφτήκαμε, «Ω, ουάου… τι ήταν αυτό;» όπως ο Trent. ”

“ Κανείς δεν είναι σαν τον Trent. Ο τρόπος που παίζουμε μαζί του μπορεί να είναι διαφορετικός, οπότε ναι, είναι εξαιρετικά χρήσιμος και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Όπως είπα, η κατάσταση της ομάδας αυτή τη στιγμή –και ελπίζω να παραμείνει έτσι– είναι τόσο καλή όσο αυτή τη σεζόν γιατί αν είδατε τον πάγκο μας σήμερα, αυτή ήταν πραγματική ποιότητα και εμπειρία και τέτοια πράγματα. Λατρεύω όλα τα παιδιά που έπαιξαν για εμάς – και ο Jarell [Quansah] έκανε ξανά σήμερα μια απίστευτη δουλειά – και δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε χωρίς αυτά τα παιδιά, αλλά είναι ωραίο να έχουμε για μια φορά όλα τα μεγάλα όπλα γύρω μας. ”

“ Τώρα πρέπει να παραμείνουμε διψασμένοι, παραμένοντας πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτό. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

Για το αν ο Jota είναι ο καλύτερος εκτελεστής της ομάδας:

“ Ο καλύτερος εκτελεστής σε αυτή την ομάδα είναι προφανώς ο Mo Salah με κάποια απόσταση. Είναι πολύ ωραίο να έχεις πίσω τον Diogo, μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις μπροστά. Είναι εξίσου σημαντικό ότι ο Cody Gakpo επέστρεψε. Δεν τραυματίστηκε, αλλά δυσκολευόταν λίγο. Τώρα έχει επιστρέψει πλήρως μετά από τρία ή τέσσερα παιχνίδια. ”

“ Είναι σωματικά εκεί, είναι εξαιρετικά δυνατός, κρατάει την μπάλα, οπότε είναι επίσης πολύ χρήσιμο. ”

“ Ναι, το να τους έχουμε όλους πίσω και να κάνουμε αλλαγές [είναι σημαντικό] – το να φέρουμε τον Darwin [Nunez] και τον Mo σήμερα είναι μια τρελή κατάσταση. Δεν λειτούργησε λίγο λόγω οφσάιντ, αλλά φαινόταν πολύ επικίνδυνο, οπότε τώρα ας δούμε πώς θα ξεκινήσουμε το επόμενο παιχνίδι. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Είναι πολύ ωραίο να έχεις πίσω τον Diogo, όχι μόνο λόγω του γκολ αλλά και λόγω της απόδοσης. Φαινόταν πολύ καλός. Ο Lucho [Diaz] έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι στη δεξιά πτέρυγα, ήταν, στο πρώτο ημίχρονο, σχεδόν να τον σταματήσεις. ”

Ο Jürgen Klopp είναι ευχαριστημένος με τις πρόσφατες επιστροφές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com