Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Κινούμαστε με τη λογική ότι η City δύσκολα θα χάσει βαθμούς»

Trent: «Κινούμαστε με τη λογική ότι η City δύσκολα θα χάσει βαθμούς»

Ο Trent Alexander-Arnold επιχείρησε να διατηρήσει το επίπεδο ετοιμότητας των συμπαικτών του στο μέγιστο, σε συνέχεια της νίκης της Liverpool επί της Fulham.

Ο δεύτερος αρχηγός των Reds, ο οποίος σκόραρε και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος εναντίον των Cottagers, γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να ανταγωνίζεσαι μία ομάδα όπως η Manchester City σε μία κούρσα τίτλου, και επέστησε εμμέσως την προσοχή στους υπόλοιπους παίκτες σχετικά με την ανυπαρξία των περιθωρίων απώλειας βαθμών στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

«Η σημερινή νίκη ήταν τεράστια», δηλώνει αρχικά ο 25χρονος Scouser στο Sky Sports.

«Σε αυτό το σημείο της σεζόν, αν δεν πάρεις τα αποτελέσματα που θες, βγαίνεις εκτός κούρσας τίτλου.»

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, βλέποντας την Αrsenal να παίρνει το αποτέλεσμά της χθες το βράδυ. Ήταν μία μεγάλη νίκη, και τώρα που έχουμε πέντε τελικούς μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε το στόχο μας.»

Για τη Manchester City:

«Θεωρώ ότι σε αυτό το σημείο της σεζόν, η πιθανότητα στο μυαλό μας είναι ότι η City δε θα χάσει βαθμούς. Αυτό προέρχεται από τις προηγούμενες σεζόν που είχαμε εναντίον τους.»

«Χρειάζεται όμως να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Την περασμένη βδομάδα ‘κλωτσήσαμε τους εαυτούς μας’, γιατί υπήρξε αποτέλεσμα που μας ευνόησε και δεν το αξιοποιήσαμε (σ.σ. η ήττα της Arsenal από την Aston Villa)

Ξανά σκόραρε εναντίον της Fulham o Trent Alexander-Arnold.
Ξανά σκόραρε εναντίον της Fulham o Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com