Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Amorim: «Δεν συναντήθηκα με τη Liverpool»

Amorim: «Δεν συναντήθηκα με τη Liverpool»

Η περίπτωση του Ruben Amorim αρέσει στους Reds.

Τέλος στις φήμες περί συνάντησης με τη Liverpool και οριστικής συμφωνίας έβαλε ο Ruben Amorim, μέσω σημερινής του τοποθέτησης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Gil Vicente για το πρωτάθλημα.

Από τις αρχές τις εβδομάδες, Πορτογαλικές κυρίως πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις 2 πλευρές, όμως τίποτα οριστικό δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα, αν και πράγματι ο 39χρονος φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Klopp στο Anfield.

Η περίπτωση του Roberto De Zerbi έχει αποκλειστεί από τους Reds και εκείνη του Amorim είναι ναι μεν σε πρώτο πλάνο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν εξετάζονται και άλλες.

Δύσκολα πάντως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις πριν τον επόμενο μήνα, με την Sporting CP του Amorim να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και να έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Αναφορικά με τις φήμες συμφωνίας με τη Liverpool, είπε:

“ Δεν συναντήθηκα με τη Liverpool και δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία. Αυτό δεν είναι αλήθεια. ”

“ Είμαι προπονητής της Sporting και θέλω να κερδίσω εδώ. Δεν συναντήθηκα με κανέναν σύλλογο και τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. ”

“ Σταματήστε με αυτή την ιστορία. Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω για το μέλλον μου. ” Πρόσθεσε ο Ruben Amorim.

Η περίπτωση του Ruben Amorim αρέσει στους Reds.
Η περίπτωση του Ruben Amorim αρέσει στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com