Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς»

Virgil: «Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς»

Το σύνθημα ενόψει Old Trafford και συνέχειας, έδωσε ο αρχηγός της Liverpool, Virgil van Dijk με τις τελευταίες του δηλώσεις, τονίζοντας πως η ομάδα θα παίξει μόνο για τη νίκη τόσο αύριο, όσο και στα υπόλοιπα εναπομείναντα ματς.

Ο Ολλανδός ερωτηθείς για την ήττα στο Old Trafford τον περασμένο μήνα, είπε:

“ Φυσικά είναι ακόμα φρέσκο, ήταν πολύ απογοητευτικό, το να χάσεις δεν είναι ποτέ καλό. Ειδικά ο τρόπος που χάσαμε εκείνη την ημέρα, είναι κάτι που πόνεσε τις 24 ώρες μετά το παιχνίδι. ”

“ Θέλεις να πας στο Wembley, θέλεις να πας να παίξεις αυτόν τον ημιτελικό, αλλά έπρεπε να μεταβούμε γρήγορα στην εθνική ομάδα. ”

“ Αλλά η εστίαση τώρα θα είναι στην ανάκαμψη και στο τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα απέναντί τους γιατί θα είναι και πάλι μια μεγάλη πρόκληση. ”

Έπειτα για το τι πρέπει να κάνει καλύτερα αύριο η ομάδα:

“ Να κερδίσουμε το παιχνίδι! Ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και πήραν τον κόσμο στο πλευρό τους και τους έδωσε ώθηση. ”

“ Το να δεχθούμε το γκολ ήταν απογοητευτικό, αλλά μετά ελέγχαμε το παιχνίδι και πετύχαμε δύο καλά γκολ και θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. ”

“ Αλλά τους κρατήσαμε ζωντανούς και το χρησιμοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό τους αξίζει, αλλά θα πάμε εκεί την Κυριακή για να το ανατρέψουμε και να βεβαιωθούμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ” Σημείωσε ο Virgil van Dijk.

“ Τα παιχνίδια που παίζουμε ο ένας εναντίον του άλλου είναι πάντα λίγο ξεχωριστά, δεν έχει σημασία τι συνέβη μερικές μέρες πριν ή μια εβδομάδα πριν από το ματς. ”

“ Είναι ένα παιχνίδι από μόνο του, σημαίνει πολλά τόσο για τις ομάδες όσο και για τους φιλάθλους. Έχουμε μόνο έναν στόχο για να φτάσουμε εκεί, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, και θα δώσουμε τα πάντα και χρειαζόμαστε όλους όσο το δυνατόν καλύτερα. ”

“ Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το επίκεντρο στη Liverpool. ”

“ Ξέρουμε πόσο σημαίνει και πόσο μεγάλο είναι για τον έξω κόσμο, αλλά για εμάς είμαστε σε μια φάση που δεν μπορούμε να χάσουμε βαθμούς, οπότε πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα είναι δύσκολο και για αυτούς. Είχαν ένα δύσκολο παιχνίδι απόψε (Πέμπτη), οπότε πρέπει επίσης να ανακάμψουν και να είναι έτοιμοι για μια δύσκολη πρόκληση. ”

“ Ανυπομονώ για αυτό και ας δούμε, ελπίζω να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. ”

Ο Virgil van Dijk έδωσε το σύνθημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com